Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Remzi “zeznuo” stvar sa pivom

Na društvenim mrežama već nekoliko dana aktuelna je rasprava oko Gordona Remzija i “njegovog” koreanskog piva Cass. Naime, od kada se pojavila reklama u kojoj Remzi reklamira pivo fanovi ne prestaju sa uvredljivim komentarima na društvenim mrežama. Kako pišu, nisu tako nešto očekivali od njega budući da je Cass “odvratnog ukusa”. Slavnog chefa su takvi komenatri veoma iznervirali da je morao da sazove konferenciju za štampu.

-Ovo pivo dočarava autentičnost korejske hrane. U ovim teškim vremenima, sa ekonomijom u recesiji, Cass je pivo koje je dostupno svima – objasnio je Remzi. 

A za sve one koji su rekli da ovo pivo ima grozan ukus, Remzi je odgovorio. 

-Evropljani imaju dosta delikatan ukus i nisu navikli na taj nivo pikantnosti. Osim toga, ne mogu ni da shvate važnost čistote koreanske hrane. 

Share

Najnovije vesti


Još jedan chef bez dlake na jeziku

Kada dobijem jelo na tanjiru sa “tufnama” od 4 sosa, pitam se da li to znači da treba viljuškom da dodirnem sva četiri sosa u isto vreme ili možda prstom da “zahvatim”, pa da poližem? Otvoren Urban Royalty Apartment

Dostupan za rezervacije preko Airbnb-a i Bookinga. Kakvi ste na mreži?

Ulaganje u on-line nastup je siguran način da ostvarite veći profit!Regionalna konferencija o turizmu

Budući da je turizam u zemljama regiona važan privredni činilac i faktor povezivanja, cilj ove konferencije je da okupi privatne kompanije i preduzetnike koji će se kroz panele, radionice i dvodnevno druženje upoznati sa savremenim trendovima u...Kao kod mame

Domaća jela, pice pripremljene u peći na drva, posuđe “kao kod mame”, sladoled pripremljen na tradicionalan način i sorbe govore koliko Mama voli svoje goste.