Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  U Menzzi tradicionalna hercegovačka jela

U Trebinju je nedavno u nekadašnjoj upravnoj zgradi Industrije Alata Trebinje otvoren hotel. Simbolično, nazvan je SL Industry, dok svojim dizajnom zadržava duh nekadašnje industrije. Sve hotelske sobe preuređene su od nekadašnjih kancelarija, a stari predmeti iz Industrije Alata u funkciji su hotelskih eksponata. Ima 49 smeštajnih jedinica i 2 konferencijske sale. U okviru hotela je i A-la-carte restoran pod nazivom Menzza. Gostima služi tradicionalna hercegovačka jela pripremljena na moderan način. Hotel je kategorizovan sa 4 zvezdice, a upravljanje hotelom povereno je hotelskoj grupi iz Crne Gore, Casa del Mare Small Hotels. Kompanija Swisslion, na čelu sa Rodoljubom Draškovićem je investitor. 

Share

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...