Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  U Menzzi tradicionalna hercegovačka jela

U Trebinju je nedavno u nekadašnjoj upravnoj zgradi Industrije Alata Trebinje otvoren hotel. Simbolično, nazvan je SL Industry, dok svojim dizajnom zadržava duh nekadašnje industrije. Sve hotelske sobe preuređene su od nekadašnjih kancelarija, a stari predmeti iz Industrije Alata u funkciji su hotelskih eksponata. Ima 49 smeštajnih jedinica i 2 konferencijske sale. U okviru hotela je i A-la-carte restoran pod nazivom Menzza. Gostima služi tradicionalna hercegovačka jela pripremljena na moderan način. Hotel je kategorizovan sa 4 zvezdice, a upravljanje hotelom povereno je hotelskoj grupi iz Crne Gore, Casa del Mare Small Hotels. Kompanija Swisslion, na čelu sa Rodoljubom Draškovićem je investitor. 

Share

Najnovije vesti


Radost - fina kuhinjica

Radost fina kuhinjica je restoran u kome je Martin Gor iz Depeche Moda probao skoro sve s menija. U njemu se zdrava hrana priprema svakodnevno, a radni dan počinje rano ujutro, kada vlasnica Saška Maček odlazi na pijacu po sveže namirnice. Zatim...



Još strože kazne

Za neizdavanje računa zatvaranje restorana na godinu dana...

Pred letnju sezonu ugostitelje je dočekala loša vest. Naime, država je odlučila da pooštri kazne za prekršaje poput neprijavljivanja zaposlenih ili neizdavanja fiskalnog računa, pa ako...



Zaštita podataka gostiju (GDPR)

Hotelijeri u svetu već odavno su spremni, dok se domaći, kao što to obično biva u našoj zemlji, pripremaju u minut do 12. Podaci jesu resurs, ali s novom regulativom (GDPR) ujedno predstavljaju i veliku odgovornost i zahtevaju čitav niz mera koje...



Pušenje ili ne, odlučite sami!

GORAN JOVIĆ

vlasnik kafića Knez, Valjevo

Smatram da samo fizičkim pregradama kao što su zid ili staklo, u stvari, dobijate pravi prostor, dok podela na rejone bez pregrade znači isto kao kada bi u jednom malom delu bazena bilo dozvoljeno...



U kuhinji mora da bude zabavno

EYCK ZIMMER

Culinary director hotela Square Nine

Sa novim šefom kuhinje hotela Square Nine Eyckom Zimmerom razgovarali smo o kuvanju, novom letnjem meniju, Mišlenovim zvezdicama i životu u Beogradu. 

Koliko je ovaj duhoviti Nemac neobičan...