Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Pivo i fudbal, vino i košarka

Kompanija M6 potpisala je ugovor o zvaničnom sponzorstvu sa Sportskim klubom Crvena zvezda. Fokus saradnje M6 i Zvezde biće na promociji brendova BIP pivo uz podršku FK Crvena zvezda i Vinarije Tikveš uz KK Crvena zvezda. 

Kompanija M6 jedan je od najvećih proizvođača vina, piva i drugih alkoholnih pića u regionu u okviru koje posluje i Tikveš, najveća vinarija u Makedoniji. Kompanija M6 je nedavno započela tehničku saradnju sa Beogradskom industrijom piva i obnovila proizvodnju BIP piva – jednog od najpoznatijih i najznačajnijih brendova na ovim prostorima.

- Zadovoljstvo je i velika čast da će brendovi koje zastupa kompanija na čijem sam čelu biti vezani za Crvenu zvezdu - najveći sportski brend u ovom delu Evrope. Tikveška vina jedna su od najboljih u Evropi, a Beogradu i Srbiji vraćamo u život jedan od simbola nekih drugih vremena – BIP piva. Tradicija, bogata istorija i mnogo emocija – zajednički su za ove brendove i Crvenu zvezdu. Zato mi je izuzetno drago da deo istorije pišemo zajedno – kaže Svetozar Janevski, jedan od osnivača kompanije M6. 

- Izuzetno nam je drago da je kompanija M6 prepoznala značaj i vrednost Fudbalskog i Košarkaškog kluba Crvena zvezda. Tradicija, sportski rezultati, podrška navijača, medijska prisutnost, nastupi u Evropi, prepoznatljivost imena Crvene zvezde, svakako doprinose ugledu ne samo naših klubova već i kompanija koje svoje marketinške ciljeve vezuju uz Crvenu zvezdu. Nadamo se i verujemo da je ovo tek početak zajedničke saradnje i da ćemo u budućnosti ostvariti, kako na sportskom, tako i na poslovnom planu ciljeve čiji je zajednički slogan zajedno do vrha – izjavio je predsednik Skupštine SD Crvena zvezda prof. dr Petar Škundrić.

Share

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...