Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Počinje Veliki kućni sajam

U svim objektima Home Plusa (prethodno poznatog kao Home Centar) širom Srbije  od 1. do 23. novembra počinje tradicionalna akcija Home Plusa -  Veliki kućni sajam. Tokom ove akcije  po neverovatnim popustima moćiće da se nabavi više od 3.000 proizvoda za kuću, bela tehnika i nameštaj, saopštavaju  u ovoj kompaniji.

U saradnji sa više od 100 predstavnika najpoznatijih svetskih proizvođača obezbeđen je širok asortiman najtraženijih proizvoda i sve to pod povoljnim uslovima kupovine.

Tokom trajanja Velikog kućnog sajma veliki broj artikala moćiće da se nabavi za čak upola cene.  Tako na primer, staklena čaša tokom ovog  sajma biće 49 dinara, dok će komplet posteljine za bračni krevet od mikrofiber materijala koštati svega 1.999 dinara.

Popusti u okviru Velikog kućnog Sajma važiće u svih sedam objekata Home Plus-a u pet gradova u koji posluju u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš i Jagodina).Za vreme  ove velike akcije,posetioci će pored izuzetno povoljnih cena proizvoda, moći da uživaju u prezentacijama i degustacijama kao i da dobiju lepe poklone uz kupovinu. Promocije će se održavati u tri Home Plus objekta u Srbiji - Na Beogradskom Sajmu, u TC “Ušće” na trećem spratu , kao i u TC “Big” u Novom Sadu. Svi proizvodi  obuhvaćeni akcijom Velikog kućnog sajma  mogu se poručiti  i putem sajta www.homeplus.rs 

 

Share