Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Da li ste čuli za DibHotel?

To je on-line platforma koja vam omogućava da hotelsku sobu platite i do 65 odsto jeftinije nego na bilo kom drugom mestu. Name, hoteli često ne žele javno da ponude manju cenu soba, da ne bi izgubili ugled, a i jednom kada spuste cene soba, kako kažu hotelijeri, teško će uspeti ponovo da ih podignu. DibHotel upravo radi taj posao za hotele! Omogućava im da prodaju višak slobodnih soba, a da pritom zaštite svoj brend. Zanimljivo je što  DibHotel ne daje opciju da birate u kom hotelu ćete spavati. Na vama je samo da označite da li želite da to bude hotel sa 3,4 ili 5 zvezdica i kažete koliko biste novca izdvojili za noćenje. DibHotel vaše zahteve šalje hotelima sa kojima sarađuje. Hotel koji prvi prihvati vašu ponudu biće onaj u kom ćete prespavati. 

Iza ovog projekta stoje Daniel Vasiljević i Timothy Walentynowicz, dok je jedan od investitora vlasnik H&M, Karl-Johan Persson.

Share

Najnovije vesti


Radost - fina kuhinjica

Radost fina kuhinjica je restoran u kome je Martin Gor iz Depeche Moda probao skoro sve s menija. U njemu se zdrava hrana priprema svakodnevno, a radni dan počinje rano ujutro, kada vlasnica Saška Maček odlazi na pijacu po sveže namirnice. Zatim...



Još strože kazne

Za neizdavanje računa zatvaranje restorana na godinu dana...

Pred letnju sezonu ugostitelje je dočekala loša vest. Naime, država je odlučila da pooštri kazne za prekršaje poput neprijavljivanja zaposlenih ili neizdavanja fiskalnog računa, pa ako...



Zaštita podataka gostiju (GDPR)

Hotelijeri u svetu već odavno su spremni, dok se domaći, kao što to obično biva u našoj zemlji, pripremaju u minut do 12. Podaci jesu resurs, ali s novom regulativom (GDPR) ujedno predstavljaju i veliku odgovornost i zahtevaju čitav niz mera koje...



Pušenje ili ne, odlučite sami!

GORAN JOVIĆ

vlasnik kafića Knez, Valjevo

Smatram da samo fizičkim pregradama kao što su zid ili staklo, u stvari, dobijate pravi prostor, dok podela na rejone bez pregrade znači isto kao kada bi u jednom malom delu bazena bilo dozvoljeno...



U kuhinji mora da bude zabavno

EYCK ZIMMER

Culinary director hotela Square Nine

Sa novim šefom kuhinje hotela Square Nine Eyckom Zimmerom razgovarali smo o kuvanju, novom letnjem meniju, Mišlenovim zvezdicama i životu u Beogradu. 

Koliko je ovaj duhoviti Nemac neobičan...