Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Amazon otvara bar u Japanu

Svetski on-line gigant Amazon uskoro će otvoriti pop-up bar u Tokiju, u Japanu. Predviđeno je da bar radi deset dana i gostima nudi pića koja najčešće preko Amazona naručuju stanovnici Tokija. Na meniju Amazon bara biće zastupljene različite vrste viskija, vina, piva i naravno, sake. Ovaj bar će biti specifičan po načinu naručivanja pića. U baru će se nalaziti touch-screen table preko kojih će gosti naručivati piće na osnovu ukusa koje označe da vole. Cene svih pića će biti u rasponu od 4 do 14 dolara. Inače, ovo je prvi put da jedna web kompanija otvori bar. Prošle godine, Amazon je u Japanu lansirao aplikaciju koja omogućava da praktično iamte ličnog somelijera kući.   

Share

Najnovije vesti


Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.Sremački domaći specijaliteti

Senica se nalazi u krugu vinarije Mačkov podrum. Domaćinska, opuštena atmosfera i karirani stolnjaci su lajt-motiv ovog objektaMiamiam ima novi meni

Restoran Miamiam je jedno malo porodično mestoGde izaći u Velikoj Plani?

Od sada je i duplo popularniji jer je na radost svojih stalnih gostiju, proširio ponudu piva.Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.