Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Kokteli od piva

Restoran Sakura i kraft pivara Birra del Borgo organizovali su druženje za predstavnike medija. Italijanski koktel majstor Giulio Pentenè,  kreirao je originalne koktele sa pivima ReAle, Duchessa,  Cortigiana i  My Antonia.   

- Procvat pivske kulture rezultirao je brojnim vrhunskim craft proizvodima, pratećim gastronomskim užicima i naravno koktelima od piva, tako da sam ponosan što Birra del Borgo važi za kompaniju koja prati trendove i kreira potpuno nesvakidašnje i aromatične pivske stilove - rekao je Giulio Pentenè, italijanski koktel majstor i predstavnik craft piva Birra del Borgo.

-Novi pivski kokteli predstavljaju hedonistički izazov i odlično dopunjuju glamuroznu koktel kartu u restoranu Sakura spajajući je sa modernim shvatanjem kulinarstva. 

 

Biljana Frlog, PR menažerka restorana Sakura, izjavila je da je u svetu već uveliko zastupljen trend tzv. „kulture bara“, koji je naravno stigao i do nas. 

- Zbog toga je posebna pažnja posvećena da kroz saradnju sa vodećim inostranim proizvođačima piva, restoran Sakura nastoji da uvek bude inovativan i svojim kupcima obezbedi inovativnu i raznovrsnu ponudu. „Giulio Pentenè, virtuozni koktel majstor, razoružao je sve prisutne pivskim koktelima, zavodljivih mirisa sa intrigantnom notom koje ćete dugo pamtiti po tragu na nepcima-  rekla je Biljana. 

 

Share