Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Kokteli od piva

Restoran Sakura i kraft pivara Birra del Borgo organizovali su druženje za predstavnike medija. Italijanski koktel majstor Giulio Pentenè,  kreirao je originalne koktele sa pivima ReAle, Duchessa,  Cortigiana i  My Antonia.   

- Procvat pivske kulture rezultirao je brojnim vrhunskim craft proizvodima, pratećim gastronomskim užicima i naravno koktelima od piva, tako da sam ponosan što Birra del Borgo važi za kompaniju koja prati trendove i kreira potpuno nesvakidašnje i aromatične pivske stilove - rekao je Giulio Pentenè, italijanski koktel majstor i predstavnik craft piva Birra del Borgo.

-Novi pivski kokteli predstavljaju hedonistički izazov i odlično dopunjuju glamuroznu koktel kartu u restoranu Sakura spajajući je sa modernim shvatanjem kulinarstva. 

 

Biljana Frlog, PR menažerka restorana Sakura, izjavila je da je u svetu već uveliko zastupljen trend tzv. „kulture bara“, koji je naravno stigao i do nas. 

- Zbog toga je posebna pažnja posvećena da kroz saradnju sa vodećim inostranim proizvođačima piva, restoran Sakura nastoji da uvek bude inovativan i svojim kupcima obezbedi inovativnu i raznovrsnu ponudu. „Giulio Pentenè, virtuozni koktel majstor, razoružao je sve prisutne pivskim koktelima, zavodljivih mirisa sa intrigantnom notom koje ćete dugo pamtiti po tragu na nepcima-  rekla je Biljana. 

 

Share

Najnovije vesti


Kult gazde u Srba

Među redovnim gostima beogradskih restorana, a kažu da je njih u glavnom gradu oko dve hiljade, često se čuju rečenice tipa Hoćemo li kod... Gosti su već odavno u Beogradu prekristili Franš, Marinadu, Carevu Ćupriju, Homu... Jednostavno, danas se...



Caffe Caffe &Fish

Senjački restoran CaffeCaffe&Fish ove godine prvi put se našao na listi CaféBar network recommends Top 12 beogradskih restorana. Konstantan standard u poslovanju, kvalitetna usluga i odlična ponuda, uz posvećene vlasnike Srbislava Veljića i...



Ugostiteljstvo i besparica

Goran Jović

vlasnik kafića Knez, Valjevo  

Dugo sam razmišljao da li uopšte da počnem da pišem o ovoj temi bojeći se, pre svega, da ne budem pogrešno shvaćen. U razgovoru s nekolicinom prvenstveno drugara, a zatim i kolega, rešio sam da zarežem...



Luksuz u najavi

Novi hoteli u Srbiji

U naredne tri godine gosti Beograda i Novog Sada moći će da uživaju u svim sadržajima luksuznih hotela. Kako je najavljeno, svoja vrata otvoriće Hilton, Sheratton, St. Regis i W Belgrade. Srbija će se time upisati na mapu...



Vizionar koji krši pravila

Chef Masimo Botura

Masimo Botura u svetskoj gastronomiji poznat je kao kuvar beskrajne energije i neograničene mašte. Vlasnik je restorana Osteria Francescana, koji se nalazi u Modeni, u regiji Emilija Romanja, na severu Italije. Taj restoran...