Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Vinski festival u Skupštini grada

BEGEF je beogradski food&wine festival. Reč je o gastro-enološkom festivalu koji se održava prvi put u Srbiji. Ova manifestacija će se održati od 6. do 8. oktobra 2017. Prvog i drugog dana BEGEF-a vinari i gastronomi će svoje proizvode predstavljati u Skupštini grada Beograda, dok se poslednji dan manifestacija seli u Kuću kralja Petra I. Festival će, kako najavljuju organizatori, otvoriti Siniša Mali, gradonačelnik Beograda, dok će gosti biti u prilici da probaju autohtone sorte vina, sa posebnim akcentom na prokupac. 

Share

Najnovije vesti


Decanter ocenio Tikveš vino sa 97 bodova

Na jednom od najznačajnijih specijalizovanih vinskih takmičenja u Evropi, crveno vino Barovo 2015 osvojilo je najvišu nagradu – platinastu medalju i 97 poena.T(HE) majica je superkul!

Leto je jedna od prvih asocijacija na brojne muzičke festivale i odličan provod koji očekuje ljubitelje različitih muzičkih žanrova.Znate li gde rade najbolji pekari?

Po ugledu na najveće pekarske nacije, od ovog juna i građani Srbije će znati u kojim to pekarama rade majstori svog zanata – najbolji pekari Srbije.Besplatna obuka za ugostitelje

Metro Srbija i Privredna komora Srbije, potpisali su danas Sporazum koji će preduzetnicima iz ugostiteljskog sektora, širom Srbije, omogućiti besplatne radionice na temu savremene gastronomije. Projekat će trajati do kraja godine, a do sada su u...Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.