Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Konkurs za najlepšu pesmu o vinu

Povodom jubilarnog “Dana mladog portugizera” vinarija Mačkov podrum i Srpska čitaonica iz Iriga raspisuju Konkurs za najlepšu pesmu o vinu. Konkurs traje do 30. oktobra, a žiri će, nakon završetka konkursa, odabrati 3 najlepše pesme. Pobednici će biti proglašeni na samoj svečanosti Dan mladog portugizera koja se održava 16. novembra, u Novom Sadu.  Pobednike čekaju novčane nagrade, kao i pokloni iz Mačkovog podruma. Osim toga, sve pesme koje žiri uvrsti u uži krug biće objavljene u kompilaciji pesama iz ovog takmičenja. 

Share

Najnovije vesti


Decanter ocenio Tikveš vino sa 97 bodova

Na jednom od najznačajnijih specijalizovanih vinskih takmičenja u Evropi, crveno vino Barovo 2015 osvojilo je najvišu nagradu – platinastu medalju i 97 poena.T(HE) majica je superkul!

Leto je jedna od prvih asocijacija na brojne muzičke festivale i odličan provod koji očekuje ljubitelje različitih muzičkih žanrova.Znate li gde rade najbolji pekari?

Po ugledu na najveće pekarske nacije, od ovog juna i građani Srbije će znati u kojim to pekarama rade majstori svog zanata – najbolji pekari Srbije.Besplatna obuka za ugostitelje

Metro Srbija i Privredna komora Srbije, potpisali su danas Sporazum koji će preduzetnicima iz ugostiteljskog sektora, širom Srbije, omogućiti besplatne radionice na temu savremene gastronomije. Projekat će trajati do kraja godine, a do sada su u...Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.