Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Sprema se suši rolnica od 50 metara!

U Metro distributivnom centru na Vidikovcu, povodom “Dana sopstvenog poslovanja” koje kompanija proslavlja 10. oktobra, biće organizovan svojevrstan kulinarski šou. Mladi kuvari iz Junior Chefs Cluba praviće najdužu suši rolnicu. Dok budu pripremali rolnicu dugu čak 50 metara, gosti će mopći da ih bodre, ali i uživaju u degustacijiji. 

Inače, Dan sopstvenog poslovanja, kompanija obeležava već drugi put na globalnom nivou. Dan se obeležava svake godine drugog utorka u oktobru, sa ciljem da se broj dobrih preduzetničkih priča dodatno poveća. 

Share

Najnovije vesti


Još jedan chef bez dlake na jeziku

Kada dobijem jelo na tanjiru sa “tufnama” od 4 sosa, pitam se da li to znači da treba viljuškom da dodirnem sva četiri sosa u isto vreme ili možda prstom da “zahvatim”, pa da poližem? Otvoren Urban Royalty Apartment

Dostupan za rezervacije preko Airbnb-a i Bookinga. Kakvi ste na mreži?

Ulaganje u on-line nastup je siguran način da ostvarite veći profit!Regionalna konferencija o turizmu

Budući da je turizam u zemljama regiona važan privredni činilac i faktor povezivanja, cilj ove konferencije je da okupi privatne kompanije i preduzetnike koji će se kroz panele, radionice i dvodnevno druženje upoznati sa savremenim trendovima u...Kao kod mame

Domaća jela, pice pripremljene u peći na drva, posuđe “kao kod mame”, sladoled pripremljen na tradicionalan način i sorbe govore koliko Mama voli svoje goste.