Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Aleksandar Škipić otvorio Sasha bar

Na mestu restorana Regal u Jevremovoj ulici, poznati ugostitelj Aleksandar Škipić otvorio je Sasha Bar. Reč je o restoranu i baru u jednom, a u okviru celokupnog koncepta Sasha Bar filozofije je i sektor konsalting usluga sa izdvojenom prostorijom za degustacije, sastanke i prezentacije. U restoranu se posebna pažnja posvećuje izboru namirnica. Meso je domaće proizvodnje, i peče se u sopstvenim sokovima, dok su kuvana mesa u obliku "bolito" sa kombinacijom povrća i senfova još uvek neviđeni na našem tržištu. Suhomesnati proizvodi se pred gostima seku na jedinstvenoj Berkel mašini. Četvrtkom je dan za „100 % more i reku“ i tada važi samo riblji meni. Od poslastica tu je tart na 5 načina. 

Share

Najnovije vesti


Decanter ocenio Tikveš vino sa 97 bodova

Na jednom od najznačajnijih specijalizovanih vinskih takmičenja u Evropi, crveno vino Barovo 2015 osvojilo je najvišu nagradu – platinastu medalju i 97 poena.



T(HE) majica je superkul!

Leto je jedna od prvih asocijacija na brojne muzičke festivale i odličan provod koji očekuje ljubitelje različitih muzičkih žanrova.



Znate li gde rade najbolji pekari?

Po ugledu na najveće pekarske nacije, od ovog juna i građani Srbije će znati u kojim to pekarama rade majstori svog zanata – najbolji pekari Srbije.



Besplatna obuka za ugostitelje

Metro Srbija i Privredna komora Srbije, potpisali su danas Sporazum koji će preduzetnicima iz ugostiteljskog sektora, širom Srbije, omogućiti besplatne radionice na temu savremene gastronomije. Projekat će trajati do kraja godine, a do sada su u...



Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.