Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Aleksandar Škipić otvorio Sasha bar

Na mestu restorana Regal u Jevremovoj ulici, poznati ugostitelj Aleksandar Škipić otvorio je Sasha Bar. Reč je o restoranu i baru u jednom, a u okviru celokupnog koncepta Sasha Bar filozofije je i sektor konsalting usluga sa izdvojenom prostorijom za degustacije, sastanke i prezentacije. U restoranu se posebna pažnja posvećuje izboru namirnica. Meso je domaće proizvodnje, i peče se u sopstvenim sokovima, dok su kuvana mesa u obliku "bolito" sa kombinacijom povrća i senfova još uvek neviđeni na našem tržištu. Suhomesnati proizvodi se pred gostima seku na jedinstvenoj Berkel mašini. Četvrtkom je dan za „100 % more i reku“ i tada važi samo riblji meni. Od poslastica tu je tart na 5 načina. 

Share

Najnovije vesti


Dani tajlandske kuhinje u Falkensteiner-u

Tajlandska kuhinja spada u najbolje kuhinje na svetu i ukoliko do sada niste imali prilike, pravo je vreme da probate neka od najpoznatijih tajlandskih jela i osetite ovu jedinstvenu i urbanu rapsodiju ukusa. 



Celo selo jedan hotel

Živopisno selo Koripo, u dolini Verzaska, u švajcarskom kantonu Tičino, jedna je od najmanjih opština u toj zemlji, koju naseljava samo 12 stanovnika



Svetsko prvenstvo somelijea od sledeće godine u Belgiji

U Antverpenu će na proleće 2019. godine biti organizovano svetsko takmičenje somelijea, prenosi sajt Focus on Belgium.



Dejvid Bekam i Gaj Riči otvaraju pab

Dejvid Bekam i Gaj Riči, bivši Madonin muž kupili su dvorac vredan 2.700.000 evra. Nekadašnji fudbaler i reditelj od ove nekretnine napraviće pab u koju će moći da dolaze samo odabrani.



The Plate konferencija

 Konferencija će na jednom mestu okupiti eminentne svetske i domaće šefove kuhinja i druge ugostiteljske radnike kako bi razmenili iskustva i veštine, u praksi saznali šta su najnoviji trendovi i zajednički pokušali da pronađu rešenja za neke od...