Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Iz kakvih restorana beži Entoni Bordejn?

Slavni kuvar Entoni Bordejn nedavno je je na veoma oštar način objasnio iz kakvih restorana beži glavom bez obzira. “Bekstvo” je, povezano uglavnom sa hranom. Prvo, navodi Bordejn, najgore na šta gost može da naiđe u jednom restoranu jesu mini burgeri od kobe govedine. 

“Ne postoji veći zločin od toga. Ako vidite u restoranu u koji ste ušli na meniju male sendviče od kobeanske govedine, okrenite se i odmah izađite. Jer ste se upravo našli u moru bogatih investitora i ljudi koje ne želite u blizini.” 

Drugi sastojak na listi nepoželjnih, jeste ulje od tartufa. Za Bordejna, jestivo je koliko i lubrikant. Bordejna nervira i moderna branch kultura, kada od ostataka od doručka, kako kaže, pripreme branch i naplate ga dva puta više. 

Share