Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Cuvee Carbon šampanjac od skoro na tržištu

 

House of Devary predstavio je ograničeno Magnum izdanje Cuvee Carbon šampanjca. Cena šampanjca je 2900 dolara za 1,5 litar i predstavlja mešavinu Grand i Premier Cru šardonea i pino noara. Magnum Cuvee Carbon šampanjac dostupan u tri veličine – Magnum, Methuselah od šest litara sa cenom od 8.200 dolara i Nebuchadnezzar od 15 litara, koji košta neverovatnih 48.000 dolara. Ono što ovaj šampanjac čini drugačijim je omotač flaše koji je napravljen od karbona, za čije kreiranje je potrebno čak šest dana i mora se proći kroz trideset koraka.

Share

Najnovije vesti


Kult gazde u Srba

Među redovnim gostima beogradskih restorana, a kažu da je njih u glavnom gradu oko dve hiljade, često se čuju rečenice tipa Hoćemo li kod... Gosti su već odavno u Beogradu prekristili Franš, Marinadu, Carevu Ćupriju, Homu... Jednostavno, danas se...



Caffe Caffe &Fish

Senjački restoran CaffeCaffe&Fish ove godine prvi put se našao na listi CaféBar network recommends Top 12 beogradskih restorana. Konstantan standard u poslovanju, kvalitetna usluga i odlična ponuda, uz posvećene vlasnike Srbislava Veljića i...



Ugostiteljstvo i besparica

Goran Jović

vlasnik kafića Knez, Valjevo  

Dugo sam razmišljao da li uopšte da počnem da pišem o ovoj temi bojeći se, pre svega, da ne budem pogrešno shvaćen. U razgovoru s nekolicinom prvenstveno drugara, a zatim i kolega, rešio sam da zarežem...



Luksuz u najavi

Novi hoteli u Srbiji

U naredne tri godine gosti Beograda i Novog Sada moći će da uživaju u svim sadržajima luksuznih hotela. Kako je najavljeno, svoja vrata otvoriće Hilton, Sheratton, St. Regis i W Belgrade. Srbija će se time upisati na mapu...



Vizionar koji krši pravila

Chef Masimo Botura

Masimo Botura u svetskoj gastronomiji poznat je kao kuvar beskrajne energije i neograničene mašte. Vlasnik je restorana Osteria Francescana, koji se nalazi u Modeni, u regiji Emilija Romanja, na severu Italije. Taj restoran...