Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Limitirana serija viskija

Od brenda Johnnie Walker na tržište stiže limitirana serija viskija. Inspirisana je dugočekivanim sci-fi blockbusterom “Blade Runner 2049” čija je svetska premijera zakazana za sledeći mesec. Johnnie Walker Black Label The Director’s Cut je škotski viski napravljen u saradnji sa rediteljem filma Denisom Vileneuveim.  

-Kao i mnogi fanovi, i ja se sećam flaše Johnnie Walkera još iz prvog filma. Zaista je jedinstvena stvar da dobijemo originalno dizajniranu bocu viskija za novi film – rekao je reditelj filma. 

Ovaj viski flaširan je u 39.000 boca. 

Share

Najnovije vesti


Sremački domaći specijaliteti

Senica se nalazi u krugu vinarije Mačkov podrum. Domaćinska, opuštena atmosfera i karirani stolnjaci su lajt-motiv ovog objektaMiamiam ima novi meni

Restoran Miamiam je jedno malo porodično mestoGde izaći u Velikoj Plani?

Od sada je i duplo popularniji jer je na radost svojih stalnih gostiju, proširio ponudu piva.Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.Kušali smo vina iz Hrvatske...

Ovog vikenda je Hrvatska gospodorska komora (HGK) u konobi Tata Mata u Beogradu predstavila svoja vina.