Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Frikom predstavio program za HoReCu

Kompanija Frikom prezentovala je meni koji se može pripremiti od raznovrsnog asortimana smrznutog programa, dok su kuvari za predstavnike medija i kolege kuvare pripremali kompletan ručak i deserte, idealne za ponudu u restoranima i hotelima.

Proizvodni asortiman zadovoljava širok krug potreba od individualnih do ugostiteljskih. Pored širokog izbora sladoleda u ponudi je i bogat asortiman smrznutog povrća, voća, testa i ribe.

Profesionalni kuvari su pokazali kako se sprema ukusan potaž od rendane muskatne bundeve sa vanilom i pečenim bademima, mediteranska mešavina i gambori, wok mix sa piletinom i tortilja sa meksičkom mešavinom.

Na meniju je bio i oslić filet sa mediteranskom mešavinom i sosom od limuna, gratinirani brokoli sa parmezanom, pileća bečka sa kremom od spanaća, hrono mix, salata od zlatne mešavine, i đuveč sa pečenim batakom. 

Share