Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  U susret 10. oktobru!

U želji da se dodatno podstakne preduzetnički duh i istakne značaj nezavisnog biznisa za celokupnu zajednicu, METRO Srbija 10. oktobra obeležava „Dan sopstvenog poslovanja“. Drugu godinu za redom, kompanija će na globalnom nivou ovaj poseban dan proslaviti zajedno sa svojih 21 milion profesionalnih kupaca, i nizom aktivnosti pružiti podršku preduzetnicima da njihov posao nastavi da se razvija.  

U susret 10. oktobru, u svetu se pripremaju brojne specijalne akcije i ponude koje kreiraju svi preduzetnici koji će uzeti učešće u obeležavanju Dana sopstvenog poslovanja. Besplatni desert koji će upotpuniti večeru za dvoje ili popust na usluge čišćenja, samo su neki od primera onoga što se može očekivati tog dana. Učesnici svoje ponude postavljaju na specijalnu onlajn platformu https://www.own-business-day.com/sr-rs/?customer&map, koja je u svim zemljama otvorena za javnost, ne bi li se preduzetnicima pomoglo da se lakše povežu sa svojim korisnicima.  

Ono po čemu će se Srbija kao zemlja posebno istaći jeste i niz dodatnih aktivnosti koje organizujemo u našim distributivnim centrima, poput takmičenja kuvara u filetiranju ribe, kao i ekskluzivne kulinarske prezentacije - izrada najduže suši rolnice od 50 metara, sa kojom planiramo da METRO Srbija uđe u Ginisovu knjigu rekorda. Da smo svoj posao odlično obavili prošle godine i da su naša dodatna zalaganja prepoznata, govori u prilog i činjenica da mesec dana ranije na našoj platformi već imamo preko 1.000 kreiranih specijalnih ponuda.

Takođe, u okviru priprema za 10. oktobar, METRO će preduzetnicima koji učestvuju u projektu pružiti sveobuhvatnu podršku. Na onlajn platformi biće dostupne specijalne lokalne ponude, kao i informacije o biznisima koji učestvuju u programu. Pored ove besplatne reklame, na raspolaganju su i drugi vidovi podrške kada su marketinške aktivnosti u pitanju – od promotivnih materijala do pristupa medijima – koje će im pomoći da se istaknu i privuku nove kupce.

Vlasnici nezavisnog biznisa svojim idejama i idealima donose nove usluge, i nude nove mogućnosti čineći ugođaj mnogo više ličnim, što gosti naročito cene. Svojom posvećenošću i ambicijom pretvaraju svoje poslovanje u temelj društvenog života u okviru lokalne zajednice, konstantno stvarajući uslove za nova radna mesta i ekonomski rast. 

Share

Najnovije vesti


Miris hrane Ili miris duvana - 2

U prošlom broju pokrenuli smo akciju da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati



Tabor

 

Restoran Tabor je za 33 godine, koliko postoji, ugostio mnoge goste, od najviših državnih zvaničnika do čuvenih gradskih boema. Zahvaljujući dobroj hrani, predanom osoblju i pravoj kafanskoj muzici, uz posvećene kafedžije, porodicu Mrđenović, i...



Retki su ugostitelji koji plaćaju na vreme

Distributeri časopisa Cafebar network Spirit&Food

Kada smo prvi put pre nekoliko godina posetili distributere našeg časopisa, distributersku kuću Spirit&Food, kancelarije i magacin nalazili su se u Zemunu. U međuvremenu su se zbog proširenja...



Ugostitelji nisu koncertna agencija

PROVOD NA UGOVOR (2)

Iako je davno prošlo vreme kada su muzičari mesecima nastupali u jednom lokalu, novi kolektivni ugovor o izvođačkom radu ugostitelje stavlja u poziciju poslodavaca muzičarima, što im, kažu, nikako ne odgovara! 



Austrijanac najbolji na svetu

Mario Hofferer, IBA Bartender of the Year 2017

Svetsko prvenstvo u pravljenju koktela, IBA World Cocktail Championships, ove godine održano je u Kopenhagenu, u Danskoj. Takmičari su odmeravali snage u najvećoj gradskoj hali Oksnehallen, a prvi...