Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Ukusi Vojvodine

U Novom Sadu se tokom septembra održava manifestacija Ukusi Vojvodine. Festival traje do 1. oktobra i na njemu posetiocu mogu da uživaju u ukusima rinflajša, perkleta, paprikaša, gulaša... Od poslastica tu su tašči i valjušci, štrudle, rezanci sa makom... Sva hrana je napravljena od lokalno uzgojenih namirnica. Tokom trajanja festivala obezbeđen je i zabavni program, razne radionice za decu i odrasle, kuvarska nadmetanja.

Share

Najnovije vesti


Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.Sremački domaći specijaliteti

Senica se nalazi u krugu vinarije Mačkov podrum. Domaćinska, opuštena atmosfera i karirani stolnjaci su lajt-motiv ovog objektaMiamiam ima novi meni

Restoran Miamiam je jedno malo porodično mestoGde izaći u Velikoj Plani?

Od sada je i duplo popularniji jer je na radost svojih stalnih gostiju, proširio ponudu piva.Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.