Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  I Niš dobija hotel sa 5 zvezdica

U 2018. godini biće završena rekonstrukcija hotela Ambasador i Park u Nišu, najavio je gradonačelnik Niša Darko Bulatović. Ovi hoteli su nekada poslovali u sastavu preduzeća Srbijaturist. Vlasnik “novog” Ambasadora je Ivan Spasić, vlasnik firme My Place Group. Hotel će, kako kaže, dobiti nove sadržaje koje ranije nije imao poput spa centra, konferencijske i bilijar sale. Osim toga, hotel će imati pet zvezdica, a gostima će biti na raspolaganju 58 studija, 10 apartmana i 2 predsednička apartmana. Kao i Ambasadoru, tako će u narednoj godini, i hotelu Park biti vraćen stari sjaj. Park će sigurno imati četiri zvezdice, a kako kaže vlasnik Andrija Radojičić možda i pet. Sigurno je da će hotel imati spa centar, kongresnu dvoranu, vidikovac i panoramski lift. 

Share

Najnovije vesti


Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.Sremački domaći specijaliteti

Senica se nalazi u krugu vinarije Mačkov podrum. Domaćinska, opuštena atmosfera i karirani stolnjaci su lajt-motiv ovog objektaMiamiam ima novi meni

Restoran Miamiam je jedno malo porodično mestoGde izaći u Velikoj Plani?

Od sada je i duplo popularniji jer je na radost svojih stalnih gostiju, proširio ponudu piva.Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.