Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Doživi berbu kod Mačka!

Za turizam i privredu grada Novog Sada, a i cele Vojvodine, fruškogorski region je od velikog značaja, kako zbog svojih raznovrsnih sadržaja, tako i zbog velikog prirodnog i kulturnog blaga. Jedna od tradicija, koju je još Branko Radičević opevao u svojim delima, vezuje se za berbu grožđa, kada se ubiru plodovi rada prethodne cele godine. Novi trendovi u turizmu su takvi da se turisti više okreću avanturama, doživljajima i autentičnim iskustvima. Želeći da predstavi ono najbolje iz tradicionalne fruškogorske berbe grožđa, Vinarija Mačkov podrum organizuje jedinstvenu turu i jedina u Srbiji pruža mogućnost da svako ko želi i učestvuje u samoj berbi. U turu su uključeni i takmičenje u branju grožđa, nezaobilazni tradicionalni sremački specijaliteti, i naravno, tamburaši koji upotpunjuju ceo doživljaj.

Share

Najnovije vesti


Radost - fina kuhinjica

Radost fina kuhinjica je restoran u kome je Martin Gor iz Depeche Moda probao skoro sve s menija. U njemu se zdrava hrana priprema svakodnevno, a radni dan počinje rano ujutro, kada vlasnica Saška Maček odlazi na pijacu po sveže namirnice. Zatim...



Još strože kazne

Za neizdavanje računa zatvaranje restorana na godinu dana...

Pred letnju sezonu ugostitelje je dočekala loša vest. Naime, država je odlučila da pooštri kazne za prekršaje poput neprijavljivanja zaposlenih ili neizdavanja fiskalnog računa, pa ako...



Zaštita podataka gostiju (GDPR)

Hotelijeri u svetu već odavno su spremni, dok se domaći, kao što to obično biva u našoj zemlji, pripremaju u minut do 12. Podaci jesu resurs, ali s novom regulativom (GDPR) ujedno predstavljaju i veliku odgovornost i zahtevaju čitav niz mera koje...



Pušenje ili ne, odlučite sami!

GORAN JOVIĆ

vlasnik kafića Knez, Valjevo

Smatram da samo fizičkim pregradama kao što su zid ili staklo, u stvari, dobijate pravi prostor, dok podela na rejone bez pregrade znači isto kao kada bi u jednom malom delu bazena bilo dozvoljeno...



U kuhinji mora da bude zabavno

EYCK ZIMMER

Culinary director hotela Square Nine

Sa novim šefom kuhinje hotela Square Nine Eyckom Zimmerom razgovarali smo o kuvanju, novom letnjem meniju, Mišlenovim zvezdicama i životu u Beogradu. 

Koliko je ovaj duhoviti Nemac neobičan...