Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Doživi berbu kod Mačka!

Za turizam i privredu grada Novog Sada, a i cele Vojvodine, fruškogorski region je od velikog značaja, kako zbog svojih raznovrsnih sadržaja, tako i zbog velikog prirodnog i kulturnog blaga. Jedna od tradicija, koju je još Branko Radičević opevao u svojim delima, vezuje se za berbu grožđa, kada se ubiru plodovi rada prethodne cele godine. Novi trendovi u turizmu su takvi da se turisti više okreću avanturama, doživljajima i autentičnim iskustvima. Želeći da predstavi ono najbolje iz tradicionalne fruškogorske berbe grožđa, Vinarija Mačkov podrum organizuje jedinstvenu turu i jedina u Srbiji pruža mogućnost da svako ko želi i učestvuje u samoj berbi. U turu su uključeni i takmičenje u branju grožđa, nezaobilazni tradicionalni sremački specijaliteti, i naravno, tamburaši koji upotpunjuju ceo doživljaj.

Share

Najnovije vesti


Neizmeran značaj enterijera

Goran Jović

vlasnik kafića Knez, Valjevo  

Izuzetno važan činilac pokretanja i opremanja restorana, kafića ili bara jeste enterijer. Dobar dizajn enterijera može da bude presudan za poslovanje, gotovo isto kao i kvalitetna hrana, veliki izbor pića...



Bizu - sushi bar

Poznavaoci beogradskih restorana prepoznaju da je Bizu na Topčiderskom brdu sigurno mesto u gradu za dobar suši. Veštinu spremanja učili su od čuvenog šefa Jošihiro Fudžimare, Japanca sa 25 godina majstorskog iskustva. Sva jela sa menija ...



Da li ste ovog leta „overili“ Prostoriju?

U poslednje vreme, društvene mreže „gore“. Svi koji su za odlazak na more ove godine izabrali Crnu Goru, i Beograđanima posebno drag Herceg Novi, na svojim Instagram i Facebook profilima svakodnevno kače fotografije sa #summerinfocus #prostorija...



Srpska vinska revolucija

O srpskim vinima i domaćoj vinskoj sceni razgovarali smo sa Branimirom Šikanićem.... U vreme kada u Srbiji niko nije izlazio na „čašu vina”, dvojica braće Branimir i Nebojša Šikanić pokrenuli su revoluciju. U svet vina ušli su pre četvrt veka i...



Srpski pirati osvajaju Seul

RESTORAN BEOGRAD, SEUL... Ekskluzivno za CaféBar network o ugostiteljskim počecima i dosadašnjim uspesima restorana Beograd na drugom kraju sveta, u Seulu, razgovarali smo s Novakom Mandićem, idejnim tvorcem i vlasnikom