Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Novi burgeri stigli u McDonald's

Kompanija McDonald’s u Srbiji će svoju ponudu obogatiti sa dva nova premium Maestro burgera. U kreiranju novih burgera učestvovali su i kuvari iz restorana nagrađenih Michelin zvezdicama, a u srpskim restoranima će gosti moći da uživaju u dva ukusna Maestro burgera sa goveđim mesom (Generous Jack) i sa pilećim mesom (Juicy Jane) od 4.septembra 2017.

Prepoznatljiv kvalitet namirnica od kojih se pripremaju McDonald’s burgeri dopunjen je inovativnim sastojcima tako da gosti mogu da uživaju u vrhunskom ukusu kome doprinose premium zemička sa susamom i makom, dva 100% goveđa mesa (150g) ili jedno pileće meso, duge šnite posebne hrskave slanine, ukusan Ementaler sir koji se topi, specijalan sos od estragona, Batavia salata, svež paradajz i crveni luk.

Upakovani u premium pakovanje dopunjeno svojeručno iscrtanim Maestro logom, dva nova Maestro burgera predstavljaju poseban užitak za ljubitelje dobrog ukusa.

Share

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...