Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Solomun otvara Apgrade Weekend

U četvrtak, 7. septembra na Kalemgdanu, vlasnik jedne od najvećih izdavačkih kuća i muzički superstar Solomun otvoriće ovogodišnje izdanje Apgrade vikenda. Osim njega, na treći Apgrade Weekend dolaze   Sven Väth i Modeselektori Michael Mayer. Domaći zvuk ovog puta predstaviće Tijana T, Marko Milosavljević, Lea Dobričić, Nikola Vemić, Stevie Whisper i Vlada Janjić. Tehno podršku davaće nova generacija zvezda poput Amelie Lens, Konstantina Sibolda i Vrila. Apgrade Weekend se održava od 7. do 9. septembra na Kalemegdanu. Karte za ovaj događaj mogu da se kupe na svim blagajnama i putem sajtova Gigstix.com i Eventim.rs. Cena trodnevne karte je 3.000 dinara, dok se cene pojedinačnih ulaznica kreću od 990 do 2.490 dinara. 

Share

Najnovije vesti


Decanter ocenio Tikveš vino sa 97 bodova

Na jednom od najznačajnijih specijalizovanih vinskih takmičenja u Evropi, crveno vino Barovo 2015 osvojilo je najvišu nagradu – platinastu medalju i 97 poena.T(HE) majica je superkul!

Leto je jedna od prvih asocijacija na brojne muzičke festivale i odličan provod koji očekuje ljubitelje različitih muzičkih žanrova.Znate li gde rade najbolji pekari?

Po ugledu na najveće pekarske nacije, od ovog juna i građani Srbije će znati u kojim to pekarama rade majstori svog zanata – najbolji pekari Srbije.Besplatna obuka za ugostitelje

Metro Srbija i Privredna komora Srbije, potpisali su danas Sporazum koji će preduzetnicima iz ugostiteljskog sektora, širom Srbije, omogućiti besplatne radionice na temu savremene gastronomije. Projekat će trajati do kraja godine, a do sada su u...Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.