Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Solomun otvara Apgrade Weekend

U četvrtak, 7. septembra na Kalemgdanu, vlasnik jedne od najvećih izdavačkih kuća i muzički superstar Solomun otvoriće ovogodišnje izdanje Apgrade vikenda. Osim njega, na treći Apgrade Weekend dolaze   Sven Väth i Modeselektori Michael Mayer. Domaći zvuk ovog puta predstaviće Tijana T, Marko Milosavljević, Lea Dobričić, Nikola Vemić, Stevie Whisper i Vlada Janjić. Tehno podršku davaće nova generacija zvezda poput Amelie Lens, Konstantina Sibolda i Vrila. Apgrade Weekend se održava od 7. do 9. septembra na Kalemegdanu. Karte za ovaj događaj mogu da se kupe na svim blagajnama i putem sajtova Gigstix.com i Eventim.rs. Cena trodnevne karte je 3.000 dinara, dok se cene pojedinačnih ulaznica kreću od 990 do 2.490 dinara. 

Share

Najnovije vesti


Radost - fina kuhinjica

Radost fina kuhinjica je restoran u kome je Martin Gor iz Depeche Moda probao skoro sve s menija. U njemu se zdrava hrana priprema svakodnevno, a radni dan počinje rano ujutro, kada vlasnica Saška Maček odlazi na pijacu po sveže namirnice. Zatim...Još strože kazne

Za neizdavanje računa zatvaranje restorana na godinu dana...

Pred letnju sezonu ugostitelje je dočekala loša vest. Naime, država je odlučila da pooštri kazne za prekršaje poput neprijavljivanja zaposlenih ili neizdavanja fiskalnog računa, pa ako...Zaštita podataka gostiju (GDPR)

Hotelijeri u svetu već odavno su spremni, dok se domaći, kao što to obično biva u našoj zemlji, pripremaju u minut do 12. Podaci jesu resurs, ali s novom regulativom (GDPR) ujedno predstavljaju i veliku odgovornost i zahtevaju čitav niz mera koje...Pušenje ili ne, odlučite sami!

GORAN JOVIĆ

vlasnik kafića Knez, Valjevo

Smatram da samo fizičkim pregradama kao što su zid ili staklo, u stvari, dobijate pravi prostor, dok podela na rejone bez pregrade znači isto kao kada bi u jednom malom delu bazena bilo dozvoljeno...U kuhinji mora da bude zabavno

EYCK ZIMMER

Culinary director hotela Square Nine

Sa novim šefom kuhinje hotela Square Nine Eyckom Zimmerom razgovarali smo o kuvanju, novom letnjem meniju, Mišlenovim zvezdicama i životu u Beogradu. 

Koliko je ovaj duhoviti Nemac neobičan...