Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Solomun otvara Apgrade Weekend

U četvrtak, 7. septembra na Kalemgdanu, vlasnik jedne od najvećih izdavačkih kuća i muzički superstar Solomun otvoriće ovogodišnje izdanje Apgrade vikenda. Osim njega, na treći Apgrade Weekend dolaze   Sven Väth i Modeselektori Michael Mayer. Domaći zvuk ovog puta predstaviće Tijana T, Marko Milosavljević, Lea Dobričić, Nikola Vemić, Stevie Whisper i Vlada Janjić. Tehno podršku davaće nova generacija zvezda poput Amelie Lens, Konstantina Sibolda i Vrila. Apgrade Weekend se održava od 7. do 9. septembra na Kalemegdanu. Karte za ovaj događaj mogu da se kupe na svim blagajnama i putem sajtova Gigstix.com i Eventim.rs. Cena trodnevne karte je 3.000 dinara, dok se cene pojedinačnih ulaznica kreću od 990 do 2.490 dinara. 

Share

Najnovije vesti


Ugostitelj prodaje biznis za 12.500 evra

U tu cenu, kako sam kaže, ulazi sve od opreme potrebno za funkcionisanje jednog objekta te vrste.Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate! Prvi ovogodišnji SAM Wine Club

U dobroj atmosferi, nazdravilo se poslovnim uspesima i rezultatima GI Group-e.Jump INN slavi 4. rođendan!

Od otvaranja do danas ugostio je više od 65 hiljada gostiju iz svih delova sveta.