Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Rekorder u sprintu širi ugostiteljski biznis

Usain Bolt's Track&Records je jamajčanski lanac restorana iza koga stoji, razume se, Usain Bolt, svetski rekorder u sprintu na 100 i 200 metara. Nedavno je kompanija Franjam, većinski vlasnik restorana potpisala ugovor sa britanskom kompanijom Casual Dining Restaurants Group. Ona će biti zadužena za Useinove restorane u Velikoj Britaniji. Kako saznajemo, plan je da u narednih pet godina bude otvoreno 15 restorana. Inače, prvi Usain Bolt”s Track&Records restoran otvoren je 2011. u Kingstonu. Koncept je svuda isti: spoj klasičnog sportskog bara i tipičnog jamajčanskog restorana. 

Share

Najnovije vesti


Ugostitelj prodaje biznis za 12.500 evra

U tu cenu, kako sam kaže, ulazi sve od opreme potrebno za funkcionisanje jednog objekta te vrste.Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate! Prvi ovogodišnji SAM Wine Club

U dobroj atmosferi, nazdravilo se poslovnim uspesima i rezultatima GI Group-e.Jump INN slavi 4. rođendan!

Od otvaranja do danas ugostio je više od 65 hiljada gostiju iz svih delova sveta.