Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Prodaju se Venecija i Gardoš!

Ugostiteljsko preduzeće Central, u stečaju, oglasilo je prodaju restorana Venecija i Gardoš u Zemunu. Početna cena ovih čuvenih zemunskih restorana iznosi 128,8 miliona dinara. Venecija se prodaje po početnoj ceni od 125,3 miliona dinara, dok je cena Gardoša 23,5 miliona dinara. Javno nadmetanje za ove restorane zakazano je za 14. septembar 2017.  Pravo na učešće u javnom nadmetanju imaju sva pravna i fizička lica. Rok za otkup prodajne dokumentacije je 7. septembar 2017. 

Share

Najnovije vesti


Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.Sremački domaći specijaliteti

Senica se nalazi u krugu vinarije Mačkov podrum. Domaćinska, opuštena atmosfera i karirani stolnjaci su lajt-motiv ovog objektaMiamiam ima novi meni

Restoran Miamiam je jedno malo porodično mestoGde izaći u Velikoj Plani?

Od sada je i duplo popularniji jer je na radost svojih stalnih gostiju, proširio ponudu piva.Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.