Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Ko to stiže na Smirnoff ICE Energy Stage?

Po već dobro poznatoj tradiciji pravo iz najpoznatijih svetskih underground klubova na Smirnoff ICE Energy Stage stižu di-džejovi sa svih strana sveta. Osim uz poznate internacionalne zvezde, ljubitelji vinila od 3. do 5. avgusta uživaće i uz brojna imena sa domaće elektro scene. 

Zavodljiva Koreanka otvara program prvog festivalskog dana 

Peggy Gou, nestašna Koreanka, koja je pravo iz strogih londonskih škola stala za di-džej pultove najpoznatijih svetskih klubova otvoriće jedanaesto izdanje festivala ljubavi. Ova mlada umetnica svojim talentom iznenadila je mnoge, a ovog leta biće jedina dama, koja će nastupiti na Smirnoff ICE Energy Stage-u. 

Svetska atrakcija Mall Grab dolazi na Smirnoff ICE Energy Stage 

Mall Grab, tenutno najtraženiji izvođač u svetu underground muzike, koji je gotovo preko noći postao zvezda, a njegove pesme opsesija klabera širom sveta, po prvi put posetiće Srbiju i premijerno nastupiti na Smirnoff ICE Energy Stage-u. Zvezda najveće underground bine u regionu ovog leta je svakako Joe Claussell, čovek koji je svoje emocije i neponovljivi talenat pretočio u ploče, koje su obišle ceo svet. Još jedan od pionira tehno muzike na ovoj bini biće i DJ Deep, a tokom tri dana nastupiće i Moomin, DVS1, kao i Jamie 326. 

Impozantna lista domaćih imena i ove godine na Smirnoff ICE Energy Stage-u 

Kao i prošle godine i ovog leta Crna Gora na Smirnoff ICE Energy Stage šalje ono najbolje, a ovog puta to je Vlado Marković, di-džej koji je umnogome zaslužan za razvoj elektro scene u svojoj zemlji. Na Smirnoff ICE Energy Stage stižu i Techa, Mladen Petrović, Mr. CASH, Vlada Russ & Trole, kao i predstavnici Soul Print Recordingsa Akioki i Petko. Na festival stiže i mladi beogradski di-džej Luka Gaćina aka Little Lu, kao i DJ Flip i Jackie Dagger. Makednski di-džej Andrej Micajkov nastupiće zajedno sa jednim od naših najtalentovanijih producenata Igorom Jadraninom, a program na najvećoj underground bini u zemlji zatvoriće Nikola Vemić. 

Smirnoff ICE Energy Stage na novoj lokaciji 

Kako bi omogućili pravo uživanje svim posetiocima, organizatori su promenili lokaciju Smirnoff ICE Energy Stage-a koji će sada biti bliži jezeru. Promena lokacije omogućiće posetiocima te bine da dožive iskustvo festivala u festivalu, jer je bina ušuškana u zelenilu jednog dela festivalske lokacije.  

Smirnoff Ice, zvanično piće Lovefesta, poslužan ledeno hladan idealno je osveženje tokom vrelih festivalskih dana. Napravljen od najfinijih žitarica koje prolaze kroz trostruki proces destilacije i jedinstven proces filtracije, pomešanih sa osvežavajućim pićem od limuna, predstavlja pravi užitak i osveženje. 

 

Share