Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Niški hotel Ambasador imaće pet zvezdica

Najkasnije do početka maja sledeće godine, jedan od simbola Niša, hotel Ambasador, biće ponovo otvoren za goste. Hotel u samom centru grada imaće pet zvezdica, rekao je Ivan Spasić iz My Place grupe koja je prošle godine kupila Ambasador. Iako je prvobitno bilo najavljeno da će hotel najverovatnije imati četiri zvezdice, Spasić kaže da je odlučeno da ipak bude luksuzniji, da bi firme koje moraju da koriste usluge od pet zvezdica smeštale zaposlene i klijente u Ambasadoru.

- Da bi Niš dobio prvi hotel ove kategorije potrebno je da se potpuno adaptira, a trenutno su u toku i radovi na fasadi i unutrašnja sanacija. Radi se kompletna zamena stare fasade i postavljanje nove, sva će biti nova. U međuvremenu su u toku unutrašnji radovi, menjaju se instalacije, grade pregradni zidovi, menja enterijer. To će biti potpuna adaptacija i sanacija tako da će faktički sve novo da bude - rekao je Spasić.

 

Izvor: E kapija

Share

Najnovije vesti


Ugostitelj prodaje biznis za 12.500 evra

U tu cenu, kako sam kaže, ulazi sve od opreme potrebno za funkcionisanje jednog objekta te vrste.Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate! Prvi ovogodišnji SAM Wine Club

U dobroj atmosferi, nazdravilo se poslovnim uspesima i rezultatima GI Group-e.Jump INN slavi 4. rođendan!

Od otvaranja do danas ugostio je više od 65 hiljada gostiju iz svih delova sveta.