Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Novi generalni direktor vinarije Tikveš

 

Upravni odbor vinarije Tikveš imenovao je Radoša Vukićevića  za novog generalnog direktora kompanije. 

Radoš Vukićević je profesionalac sa iskustvom koji je dobro upoznat sa vinskom industrijom i vinarijom Tikveš, jer je od početka 2010. do sredine 2013. godine bio na poziciji marketing menadžera i odnosa sa javnošću u kompaniji.

U svojoj karijeri, Vukićević je radio i na drugim odgovornim funkcijama i to kao predstavnik kompanije Coca-Cola u Makedoniji i regionalni menadžer za prodaju i direktor sektora za upravljanje lanca za nabavku i logistiku u kompaniji Alkaloid, gde je stekao dragoceno iskustvo i znanje iz oblasti menadžmenta, prodaje i razvoja novih tržišta. U protekle četiri godine, uspešno je radio kao ekonomski promoter Republike Makedonije, sa sedištem u Sofiji i bio odgovoran za tržišta Bugarske i Srbije. Tokom ovog perioda upoznao je na koji način funcioniše plasman robe u Srbiji, što će mu pomoći u implementaciji planova i daljem radu.

Tim vinarije Tikveš dolaskom stručnjaka kao što je Radoš Vukićević nastaviće da realizuje svoju planiranu strategiju za dugoročni održivi razvoj kroz kontinuirana ulaganja u tehnologiju, inovacije i proizvodnju autentičnih, visoko-kvalitetnih vina i njihovo  plasiranje na svetsko tržište.

Share

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...