Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Zatvoren Oxalis

Oxalis, jedan od retkih fine-dining restorana u našoj prestonici je zatvoren. Razlog zatvaranje su finasije, ali su ipak vlasnici i kuvari restorana, Ljubiša Pljevaljčić i Danilo Bućan, najavili da će povremeno radititi pop-up večere. Na meniju ovog restorana, koji je bio smešten na Dedinju bilo je 12 jela, među kojima i jagnjetina nagrađena na takmičenju San Pellegrino Young Chef 2016. Osim a la carte jela, u ponudi su i dva degustaciona menija (pet ili sedam sledova) po ceni od svega 2.500 i 2.900 dinara. Danilo Bućan i Ljubiša Pljevaljčić su pre otvaranja Oxalisa radili u Maloj fabrici ukusa, a otvaranje ovog restorana je bilo ostvarenje njihovih dečačkih snova.

Share

Najnovije vesti


Zlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u Nemačkoj



Beograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festival



TOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...



Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.



Više od 250.000 ljudi prevezeno kroz akciju „Društvo, ko vozi kući“ za 7 godina

Više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u proteklih sedam godina, u okviru akcije „Društvo, ko vozi kući?“. To znači da je kroz ovu društveno odgovornu kampanju, kompanija HEINEKEN Srbija...