Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Zatvoren Oxalis

Oxalis, jedan od retkih fine-dining restorana u našoj prestonici je zatvoren. Razlog zatvaranje su finasije, ali su ipak vlasnici i kuvari restorana, Ljubiša Pljevaljčić i Danilo Bućan, najavili da će povremeno radititi pop-up večere. Na meniju ovog restorana, koji je bio smešten na Dedinju bilo je 12 jela, među kojima i jagnjetina nagrađena na takmičenju San Pellegrino Young Chef 2016. Osim a la carte jela, u ponudi su i dva degustaciona menija (pet ili sedam sledova) po ceni od svega 2.500 i 2.900 dinara. Danilo Bućan i Ljubiša Pljevaljčić su pre otvaranja Oxalisa radili u Maloj fabrici ukusa, a otvaranje ovog restorana je bilo ostvarenje njihovih dečačkih snova.

Share

Najnovije vesti


Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.



Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate! 



Prvi ovogodišnji SAM Wine Club

U dobroj atmosferi, nazdravilo se poslovnim uspesima i rezultatima GI Group-e.



Jump INN slavi 4. rođendan!

Od otvaranja do danas ugostio je više od 65 hiljada gostiju iz svih delova sveta. 



Delta DMD produžila višegodišnje saradnje

Diageo i Delta DMD sarađuju još od 2006. godine.