Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Počelo leto na Staroj planini

 

Na Staroj planini zvanično je otvorena letnja sezona. Ovogodišnjem otvaranju prisustvovali su predstavnici medija, turističkih agencija i ljubitelji planine tokom letnjeg perioda. Direktor Stara planina Resorta, Goran Karadžić povodom otvaranja sezone izjavio je: 

- Iza nas je izuzetno uspešan period na koji smo ponosni. Postavili smo visoke ciljeve koje smo realizovali, a prepoznati smo kao turistička destinacija kojoj teže kako domaći, tako i strani turisti. 

Miloš Adamović, direktor JP Stara planina istakao je: 

- Uskoro počinjemo izgradnju teniskih terena i adrenalin parka, razgovaramo sa potencijalnim investitorima i verujemo da će Stara planina biti veliko gradilište istočne Srbije.

Tokom otvaranja letnje sezone predstavile su se mnogobrojne opštine proizvodima autentičnim za ovu regiju. Gosti su degustirali sireve, peglanu kobasicu, rakiju, vino, med, ali i uverili u kvalitet nadaleko poznatih rukotvorina. Predstavnici medija i turističkih agencija uživali su u organizovanom razgledanju planine i njenih prirodnih bogatstava automobilima Volkswagen i Seat. 

Share