Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Otvara se Beer Garden

 

I ove godine, na Adi Ciganliji, od 7. do 30. jula biće otvoren Beer Garden. Treća “pivska bašta” biće otvorena svakog dana od 17 časova do ponoći. U ponudi će biti preko 100 vrsta piva, među kojima i kraft piva. Za dobro raspoloženje i festivalsku atmosferu, svakog dana osim ponedeljka, brinuće se brojni muzičari. Muzički program će biti podeljen u dva segmenta. Od 18 do 20 časova, u okviru programa Gardensi, gosti Beer Gardena će moći da uživaju u zvucima bluza, rokenrola, domaćih i stranih hitova, koje će svirati bendovi predvođeni Nenadom Zlatanovićem, Vojislavom Đukićem Kokijem i Dejanom Vozlićem. Za večernji provod od 21.30 do 23.30 časova, biće zaduženi poznati klupski bendovi poput King Size, Plutonia, Witch 1, Prorok, Supermensi, Evillution, Pot i Dram, koji će svirati najaktuelnije i evergrin hitove domaće i strane pop rock scene.

Share

Najnovije vesti


Ugostitelj prodaje biznis za 12.500 evra

U tu cenu, kako sam kaže, ulazi sve od opreme potrebno za funkcionisanje jednog objekta te vrste.Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate! Prvi ovogodišnji SAM Wine Club

U dobroj atmosferi, nazdravilo se poslovnim uspesima i rezultatima GI Group-e.Jump INN slavi 4. rođendan!

Od otvaranja do danas ugostio je više od 65 hiljada gostiju iz svih delova sveta.