Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Hotel sa nula zvezdica

 

U blizini Sent Galena, u regiji Apencel nedavno je otvoren hotel na otvorenom. U njemu goste dočekuje lokalni farmer u gumenim čizmama koji ih dovodi do sobe na otvorenom, obaveštava o vremenskim prilikama... Noćenje u apartmanu na otvorenom košta 270 evra, iako je hotel ima nula zvezdica. Poljsko kupatilo nalazi se na tri minuta hoda od kreveta. Ovaj hotel su otvorili Frenk i Patrik Riklin u saradnji sa Danijelom Šarbonijeom sa ciljem rušenja tradicionalnih koncepata gostoprimstva u Švajcarskoj. 

Share

Najnovije vesti


Decanter ocenio Tikveš vino sa 97 bodova

Na jednom od najznačajnijih specijalizovanih vinskih takmičenja u Evropi, crveno vino Barovo 2015 osvojilo je najvišu nagradu – platinastu medalju i 97 poena.T(HE) majica je superkul!

Leto je jedna od prvih asocijacija na brojne muzičke festivale i odličan provod koji očekuje ljubitelje različitih muzičkih žanrova.Znate li gde rade najbolji pekari?

Po ugledu na najveće pekarske nacije, od ovog juna i građani Srbije će znati u kojim to pekarama rade majstori svog zanata – najbolji pekari Srbije.Besplatna obuka za ugostitelje

Metro Srbija i Privredna komora Srbije, potpisali su danas Sporazum koji će preduzetnicima iz ugostiteljskog sektora, širom Srbije, omogućiti besplatne radionice na temu savremene gastronomije. Projekat će trajati do kraja godine, a do sada su u...Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.