Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Letnji Tikvešov White Chardonight party u Banjaluci

U restoranu Stara Ada u Banjaluci održano je tradicionalno druženje vinarije Tikveš i prijatelja pod nazivom White Chardonight party. Poslovni partneri I eminentne ličnosti Banjaluke obučeni u belo imali su priliku da se uvere u umešnost Tikveša: da eksprimentisanjem mogu da se kreiraju i dobiju različite varijacije sorte Chardonnay koje vinarija Tikveš plasira na tržišta širom sveta. 

U susret letu predstavljena su vina koja su pravi izbor za lagane ručkove i večere. Vrsni poznavaoci visokokvalitetnih vina uživali su u šest različitih vina koja sadrže ovu sortu Chardonnay, a u porfoliju Tikveš ima  još verzija. Domaćini su želeli da ukažu na prednosti našeg podneblja i uspešnost gajenja ove sorte, ali i na širok dijapazon mogućnosti kreiranja vrhunskih vina. Goste je zabavljao bend Rock Simfony do kasnih večernjih sati. 

Share

Najnovije vesti


Sremački domaći specijaliteti

Senica se nalazi u krugu vinarije Mačkov podrum. Domaćinska, opuštena atmosfera i karirani stolnjaci su lajt-motiv ovog objekta



Miamiam ima novi meni

Restoran Miamiam je jedno malo porodično mesto



Gde izaći u Velikoj Plani?

Od sada je i duplo popularniji jer je na radost svojih stalnih gostiju, proširio ponudu piva.



Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.



Kušali smo vina iz Hrvatske...

Ovog vikenda je Hrvatska gospodorska komora (HGK) u konobi Tata Mata u Beogradu predstavila svoja vina.