Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Nagrade za Plantaže

 

Kompanija 13. Jul Plantaže nedavno je osvojila nagradu Regionalni Biznis Partner 2017. Osim te, Plantaže su dobile i posebno priznanje, nagradu Best Partner 2017. koja se dodeljuje na osnovu tajnog glasanja ovogodišnjih laureta. Nagradu je, u ime kompanije, primio Veselin Đurišić, direktor prodaje i marketinga. 

-U današnjem svetu, na jednom otvorenom tržištu nimalo nije lako biti uspešan. Naročito u regionu koji se već decenijama nosi sa problemima koji su nepoznati privrednicima iz drugih delova sveta. Rezultati našeg rada su takvi da smo mi iskreno ponosni, jer 65 odsto naših proizvoda ili oko 10 miliona flaširanih proizvoda godišnje Plantaže izvezu, izvozimo u 43 zemlje Evrope, Azije, Australije, Severne i Južne Amerike, a samo poslednjih par nedelja dobili smo važne međunarodne nagrade: Zlatnu i nekoliko srebrnih i bronzanih medalja na londonskom Dekanteru,a pre par dana i tri zlatne medalje na Balkanskoj smotri vinara u Sofiji. Nagrada Best Partner 2017 nam je posebno važna jer dolazi od kolega, od privrednika koji su prepoznali naš rad, i na neki način zaokružuje jednu našu zaista uspešnu sezonu, koja je počela uspešnom berbom grožđa, krajem leta i početkom jeseni 2016. godine, a evo krajem proleća i početkom leta 2017. godine završava se berbom medalja i priznanja. Posebno nam je zadovoljstvo što ove regionalne nagrade primamo u Beogradu, u Srbiji koja je naše veoma važno tržište, gde prodajemo više od pet miliona flaširanih proizvoda – rekao je Đurišić.

Share

Najnovije vesti


Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.Sremački domaći specijaliteti

Senica se nalazi u krugu vinarije Mačkov podrum. Domaćinska, opuštena atmosfera i karirani stolnjaci su lajt-motiv ovog objektaMiamiam ima novi meni

Restoran Miamiam je jedno malo porodično mestoGde izaći u Velikoj Plani?

Od sada je i duplo popularniji jer je na radost svojih stalnih gostiju, proširio ponudu piva.Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.