Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Novi Quet!

Nakon velikog uspeha na tržištu serije Fruškać vina i najprestižnijoj nagradi za Traminac – ljubičastoj plaketi, Fruškogorski vinogradi lansiraju Quet seriju vina. Posebno iznenađenje za naše tržište jesu vrlo prijemčive cene koje ova vina čine zaista dostupnim. Slogan Quet serije vina „Utvrđeno dobro“ asocira kupce na tradiciju, potvrđen kvalitet i siguran izbor najkvalitetnijih vina. Premijum serija vina nazvana je Quet (Kuet), po keltskoj tvrđavi oko koje se u 15. veku razvilo današnje naselje Banoštor i upravo zbog toga ova vina prepoznatljiva su po stilizovanoj tvrđavi na novim etiketama.  Najfiniji fruškogorski teroar i sunce sa Dunava očekuju vas u velikoj paleti koja će prijati i najprobirljivijim nepcima: Chardonnay, Grašac, Pinot Blanc, Traminac, Sauvignon blanc, Pinot Noir rose, Merlot, Merlot bariqque i Pinot noir. 

Share

Najnovije vesti


Radost - fina kuhinjica

Radost fina kuhinjica je restoran u kome je Martin Gor iz Depeche Moda probao skoro sve s menija. U njemu se zdrava hrana priprema svakodnevno, a radni dan počinje rano ujutro, kada vlasnica Saška Maček odlazi na pijacu po sveže namirnice. Zatim...



Još strože kazne

Za neizdavanje računa zatvaranje restorana na godinu dana...

Pred letnju sezonu ugostitelje je dočekala loša vest. Naime, država je odlučila da pooštri kazne za prekršaje poput neprijavljivanja zaposlenih ili neizdavanja fiskalnog računa, pa ako...



Zaštita podataka gostiju (GDPR)

Hotelijeri u svetu već odavno su spremni, dok se domaći, kao što to obično biva u našoj zemlji, pripremaju u minut do 12. Podaci jesu resurs, ali s novom regulativom (GDPR) ujedno predstavljaju i veliku odgovornost i zahtevaju čitav niz mera koje...



Pušenje ili ne, odlučite sami!

GORAN JOVIĆ

vlasnik kafića Knez, Valjevo

Smatram da samo fizičkim pregradama kao što su zid ili staklo, u stvari, dobijate pravi prostor, dok podela na rejone bez pregrade znači isto kao kada bi u jednom malom delu bazena bilo dozvoljeno...



U kuhinji mora da bude zabavno

EYCK ZIMMER

Culinary director hotela Square Nine

Sa novim šefom kuhinje hotela Square Nine Eyckom Zimmerom razgovarali smo o kuvanju, novom letnjem meniju, Mišlenovim zvezdicama i životu u Beogradu. 

Koliko je ovaj duhoviti Nemac neobičan...