Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Novi Quet!

Nakon velikog uspeha na tržištu serije Fruškać vina i najprestižnijoj nagradi za Traminac – ljubičastoj plaketi, Fruškogorski vinogradi lansiraju Quet seriju vina. Posebno iznenađenje za naše tržište jesu vrlo prijemčive cene koje ova vina čine zaista dostupnim. Slogan Quet serije vina „Utvrđeno dobro“ asocira kupce na tradiciju, potvrđen kvalitet i siguran izbor najkvalitetnijih vina. Premijum serija vina nazvana je Quet (Kuet), po keltskoj tvrđavi oko koje se u 15. veku razvilo današnje naselje Banoštor i upravo zbog toga ova vina prepoznatljiva su po stilizovanoj tvrđavi na novim etiketama.  Najfiniji fruškogorski teroar i sunce sa Dunava očekuju vas u velikoj paleti koja će prijati i najprobirljivijim nepcima: Chardonnay, Grašac, Pinot Blanc, Traminac, Sauvignon blanc, Pinot Noir rose, Merlot, Merlot bariqque i Pinot noir. 

Share

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...