Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Svetski stručnjaci doneli najnovije trendove ugostiteljstva u Srbiju

 

Coca-Cola HBC Srbija, kao organizator konferencije, još jednom je okupila najveće svetske stručnjake, trendsetere i inovatore koji su pružili uvid stručnoj javnosti u nove mogućnosti za razvoja tržišta premijum alkoholnih pića, promovišući različite tehnike proizvodnje, promocije i prodaje najpoznatijih svetskih brendova, uz podsećanje na važnost odgovornog oglašavanja.

-Tržište premijum alkoholnih pića spada među najdinamičnije industrije sa konstantnim rastom i težnjom da promeni i unapredi iskustva krajnjih konzumenata, kao i da ojača odnose između brendova i potrošača. Izuzetno nam je zadovoljstvo što interesovanje za ovu konferenciju raste iz godine u godinu i što vidimo kako svetski trendovi u segmentu premijum alkoholnih pića sve brže doživljavaju implementaciju i na domaćem tržištu- istakao je Dimitrios Zafeirakis, menadžer za premijum alkoholna pića i sektor bezalkoholnih pića kompanije Coca-Cola HBC Srbija.  

Renomirani predavači i gosti konferencije govorili su o novim i popularnim trendovima u industriji premijum alkoholnih pića. 

Među predavačima koji su izazvali posebnu pažnju bili su Džuls Dikinson iz IWSR koji je govorio o potencijalima e-trgovine u ovoj oblasti, Nidal Ramini iz kompanije Brown Forman čije predavanje je bilo vezano za stvaranje brend ambasadora među potrošačima, kao i Dušan Zarić, barmen i miksolog koji je iz Njujorka doneo najsvežije trendove u pripremi i serviranju koktela. 

 

Share

Najnovije vesti


Radost - fina kuhinjica

Radost fina kuhinjica je restoran u kome je Martin Gor iz Depeche Moda probao skoro sve s menija. U njemu se zdrava hrana priprema svakodnevno, a radni dan počinje rano ujutro, kada vlasnica Saška Maček odlazi na pijacu po sveže namirnice. Zatim...



Još strože kazne

Za neizdavanje računa zatvaranje restorana na godinu dana...

Pred letnju sezonu ugostitelje je dočekala loša vest. Naime, država je odlučila da pooštri kazne za prekršaje poput neprijavljivanja zaposlenih ili neizdavanja fiskalnog računa, pa ako...



Zaštita podataka gostiju (GDPR)

Hotelijeri u svetu već odavno su spremni, dok se domaći, kao što to obično biva u našoj zemlji, pripremaju u minut do 12. Podaci jesu resurs, ali s novom regulativom (GDPR) ujedno predstavljaju i veliku odgovornost i zahtevaju čitav niz mera koje...



Pušenje ili ne, odlučite sami!

GORAN JOVIĆ

vlasnik kafića Knez, Valjevo

Smatram da samo fizičkim pregradama kao što su zid ili staklo, u stvari, dobijate pravi prostor, dok podela na rejone bez pregrade znači isto kao kada bi u jednom malom delu bazena bilo dozvoljeno...



U kuhinji mora da bude zabavno

EYCK ZIMMER

Culinary director hotela Square Nine

Sa novim šefom kuhinje hotela Square Nine Eyckom Zimmerom razgovarali smo o kuvanju, novom letnjem meniju, Mišlenovim zvezdicama i životu u Beogradu. 

Koliko je ovaj duhoviti Nemac neobičan...