Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Superior Taste Award 2017.

Proizvodi Fruvita Ceđene jabuke & ništa više i Hello! multivitamin kompanije Fruvita, nagrađeni su prestižnim nagradama Superior Taste Award za 2017. godinu od strane Internacionalnog instituta za ukus i kvalitet (iTQi) sa sedištem u Briselu.

Oba proizvoda su ocenjena za izvanredan ukus po mišljenju internacionalnog stručnog žirija sačinjenog od 120 uvaženih šefova kuhinja i somelijera koji su više dana testirali, ocenjivali i davali komentare za preko 1.000 prehrambenih proizvoda i pića iz 60 zemalja iz čitavog sveta.

– Fruvita je do sada slušala samo ukus svojih potrošača koji su davno izdvojili ova dva naša proizvoda. Ipak, nikada to nismo iskoristili, a s obzirom na to da puno toga menjamo i pokrećemo ove godine, želeli smo da dobijemo i zvaničnu potvrdu njihovog kvaliteta. Velika je stvar dobiti ocenu „izvanredan/exceptional taste“ i tri zvezdice, jer stručni žiri vrlo detaljno ocenjuje ukus na osnovu više parametara – prvi utisak, izgled, miris, ukus i aroma. Zato verujemo da ovo priznanje ima posebnu težinu i ponosimo se njime- rekla je Nataša Šarčević, direktor marketinga i razvoja kompanije Fruvita.

Priznanje Superior Taste Award dodjeljuje International Taste & Quality Institute iz Brisela – jedna od vodećih svetskih organizacija koja ocenjuje kvalitet ukusa svih kategorija proizvoda iz segmenta prehrane i pića. U Superior Taste Award kategoriji ocenjuju se isključivo proizvodi koji se nalaze na policama trgovina, a u proces ocenjivanja mogu ući proizvodi samo onih kompanija koje poseduju sertifikate kontrole kvalitete.

Share

Najnovije vesti


Radost - fina kuhinjica

Radost fina kuhinjica je restoran u kome je Martin Gor iz Depeche Moda probao skoro sve s menija. U njemu se zdrava hrana priprema svakodnevno, a radni dan počinje rano ujutro, kada vlasnica Saška Maček odlazi na pijacu po sveže namirnice. Zatim...



Još strože kazne

Za neizdavanje računa zatvaranje restorana na godinu dana...

Pred letnju sezonu ugostitelje je dočekala loša vest. Naime, država je odlučila da pooštri kazne za prekršaje poput neprijavljivanja zaposlenih ili neizdavanja fiskalnog računa, pa ako...



Zaštita podataka gostiju (GDPR)

Hotelijeri u svetu već odavno su spremni, dok se domaći, kao što to obično biva u našoj zemlji, pripremaju u minut do 12. Podaci jesu resurs, ali s novom regulativom (GDPR) ujedno predstavljaju i veliku odgovornost i zahtevaju čitav niz mera koje...



Pušenje ili ne, odlučite sami!

GORAN JOVIĆ

vlasnik kafića Knez, Valjevo

Smatram da samo fizičkim pregradama kao što su zid ili staklo, u stvari, dobijate pravi prostor, dok podela na rejone bez pregrade znači isto kao kada bi u jednom malom delu bazena bilo dozvoljeno...



U kuhinji mora da bude zabavno

EYCK ZIMMER

Culinary director hotela Square Nine

Sa novim šefom kuhinje hotela Square Nine Eyckom Zimmerom razgovarali smo o kuvanju, novom letnjem meniju, Mišlenovim zvezdicama i životu u Beogradu. 

Koliko je ovaj duhoviti Nemac neobičan...