Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Superior Taste Award 2017.

Proizvodi Fruvita Ceđene jabuke & ništa više i Hello! multivitamin kompanije Fruvita, nagrađeni su prestižnim nagradama Superior Taste Award za 2017. godinu od strane Internacionalnog instituta za ukus i kvalitet (iTQi) sa sedištem u Briselu.

Oba proizvoda su ocenjena za izvanredan ukus po mišljenju internacionalnog stručnog žirija sačinjenog od 120 uvaženih šefova kuhinja i somelijera koji su više dana testirali, ocenjivali i davali komentare za preko 1.000 prehrambenih proizvoda i pića iz 60 zemalja iz čitavog sveta.

– Fruvita je do sada slušala samo ukus svojih potrošača koji su davno izdvojili ova dva naša proizvoda. Ipak, nikada to nismo iskoristili, a s obzirom na to da puno toga menjamo i pokrećemo ove godine, želeli smo da dobijemo i zvaničnu potvrdu njihovog kvaliteta. Velika je stvar dobiti ocenu „izvanredan/exceptional taste“ i tri zvezdice, jer stručni žiri vrlo detaljno ocenjuje ukus na osnovu više parametara – prvi utisak, izgled, miris, ukus i aroma. Zato verujemo da ovo priznanje ima posebnu težinu i ponosimo se njime- rekla je Nataša Šarčević, direktor marketinga i razvoja kompanije Fruvita.

Priznanje Superior Taste Award dodjeljuje International Taste & Quality Institute iz Brisela – jedna od vodećih svetskih organizacija koja ocenjuje kvalitet ukusa svih kategorija proizvoda iz segmenta prehrane i pića. U Superior Taste Award kategoriji ocenjuju se isključivo proizvodi koji se nalaze na policama trgovina, a u proces ocenjivanja mogu ući proizvodi samo onih kompanija koje poseduju sertifikate kontrole kvalitete.

Share

Najnovije vesti


Kafana je moja sudbina

Jovan Mrđenović,ugostitelj

Kafane su bile deo života čaršije. Nosile su poseban duh, neobičan, lepršav, nepredvidiv, duh koji je profilisao kulturni, zabavni i društveni život grada...



Tata mata

U kući u kojoj je pre rata živeo Mata Milošević, jugoslovenski reditelj, glumac i profesor, iskusni ugostitelj Milan Miculović otvorio je restoran dalmatinskih specijaliteta, konobu Tata Mata. Na tom mestu, u Dalmatinskoj ulici u Beogradu,...



Novi i trendi restorani

Pogledajte šta se sve zanimljivo otvorilo širom sveta u prva tri meseca 2018. 



Meso i još malo mesa

Šta se jede u srpskim restoranima?

Samo u Beogradu, prema podacima Horesa ima oko 2000 objekata koji služe hranu. Među njima je najveći broj onih koji služe roštilj i od tog broja malo je francuske kuhinje, japanske, vijetnamske, grčke, španske,...