Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Otvoren Diamond Garden

Na obodu grada sinoć je otvoren luksuzni kompleks Diamond Garden. Domaćin večeri bio je glumac Vuk Kostić, dok su se za dobru atmosferu pobrinuli Vlado Georgijev i Igor Lazić. 

-Želeli smo da stvorimo mesto koje je idealno za bekstvo iz grada. Mesto na kome ćete moći da uživate u tišini, a pluća ispunite čistim vazduhom. Jednom rečju, da se napunite pozitivnom energijom i takvi vratite svakodnevnim obavezama. Kompleks je osmišljen da, pre svega, omogući našim gostima jedan zaista ekskluzivni ugođaj, bilo da je reč o dobroj hrani, piću, prijatnom ambijentu koji nas okružuje ili dobrom provodu koji garantujemo.– izjavila je Elena Koledin, marketing i PR menadžer Diamond Gardena i dodala: 

-Kod nas nema kompromisa. Želimo da svakom gostu jasno stavimo do znanja da je nama najvažnije to kako se oni ovde osećaju. Na njima je samo da dođu, a mi ćemo se postarati za to da odu nasmejani i dođu ponovo.

 

I domaćin večeri se obratio prisutnima. 

 

-Ovde se više ni ne osećam kao gost, više sam kao domaćin. Počeo sam i da kuvam zajedno sa šefom kuhinje. Kad smo već kod kuhinje, obavezno probajte rebarca u medu. Ti ljudi kuvaju kao pravi čarobnjaci! – izjavio je Vuk Kostić, glumac, jedan od prijatelja ovog kompleksa. 

-Zaista su se potrudili da se osetiš da si bitan. Vidiš da žele i da se trude da ti udovolje. Lako je da zaboraviš na obaveze i sve ostalo što te čeka kada si okružen ovom lepotom i finim ljudima. Za mene svet kao da stane kada dođem ovde – rekao je Vuk Kostić. 

Share

Najnovije vesti


Kokteli od konjaka sa ukusom plavih sireva

Japanac Shuzo Nagumo je 36-godišnji miksolog koji se specijalizovao za neobične ukuse koktela. Vasabi votka, bosiljak džin i konjak od plavih sireva samo su neki od alkoholnih pića koje je on kreirao za svoje neobične koktele.



Podeli momente za pamćenje

Somersby, i ovog leta nudi osveženje za visoke temperature..Sadrži 4,5 odsto alkohola i služi se dobro rashlađen sa puno leda.



Trofej za najbolje vino iz Makedonije

Na svečanoj ceremoniji održanoj u Londonu, predstavnici prestižnog međunarodnog vinskog takmičenja - International Wine Challenge (IWC), dodelili su godišnju nagradu Trofej za kvalitet vinu Vranec Special Selection iz berbe 2015. vinariji Tikveš.



Novi generalni direktor vinarije Tikveš

Upravni odbor vinarije Tikveš imenovao je Radoša Vukićevića  za novog generalnog direktora kompanije.



Zatvoren Oxalis

Oxalis, jedan od retkih fine-dining restorana u našoj prestonici je zatvoren. Razlog zatvaranje su finasije.