Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Gastronomski užitak za sva čula

 

U restoranu Iris u Beogradu kompanija Wiberg organizovala je mini radionicu za kuvare zaposlene u prestoničkim restoranima, kako bi im na licu mestu predstavila svoje začine. Chef kompanije, Manfred Klein pripremao je jela, a mi degustirali. 

Na meniju su bili “modern style” pljeskavica, salata od krompira sa morskim plodovima, supa od ribe sa šafranom i kozicama, dimljeni losos sa medom i krastavcem...Izveštaj sa ove degustacije, kao i mini priču sa Manfredom Kleinom čitajte u sledećem broju CafeBar networka! 

Share

Najnovije vesti


Zlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u Nemačkoj



Beograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festival



TOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...



Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.



Više od 250.000 ljudi prevezeno kroz akciju „Društvo, ko vozi kući“ za 7 godina

Više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u proteklih sedam godina, u okviru akcije „Društvo, ko vozi kući?“. To znači da je kroz ovu društveno odgovornu kampanju, kompanija HEINEKEN Srbija...