Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Gastronomski užitak za sva čula

 

U restoranu Iris u Beogradu kompanija Wiberg organizovala je mini radionicu za kuvare zaposlene u prestoničkim restoranima, kako bi im na licu mestu predstavila svoje začine. Chef kompanije, Manfred Klein pripremao je jela, a mi degustirali. 

Na meniju su bili “modern style” pljeskavica, salata od krompira sa morskim plodovima, supa od ribe sa šafranom i kozicama, dimljeni losos sa medom i krastavcem...Izveštaj sa ove degustacije, kao i mini priču sa Manfredom Kleinom čitajte u sledećem broju CafeBar networka! 

Share

Najnovije vesti


Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. 



Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze. 



Domaće pivo od sladovine proizvedene od 100% ječma sa srpskih njiva

Udruženje pivara Srbije organizovalo je posetu sladari u Bačkoj Palanci, članici Soufflet grupe, koja za domaće, ali i izvozna tržišta, proizvodi slad za potrebe pivarske industrije.



Moj muž u nemogućoj misiji

Dok mi se slobodna subota nekada podrazumevala kao dan stvoren za uživanje, vremenom je postala presedan. Nemoguća misija. Sve dok moj muž nije odlučio to da promeni.



Top 12 beogradskih restorana za 2019

Godinu dana istraživali smo i obilazili restorane u Beogradu da bismo vam predstavili Top 12 beogradskih restorana za 2019.