Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Gastronomski užitak za sva čula

 

U restoranu Iris u Beogradu kompanija Wiberg organizovala je mini radionicu za kuvare zaposlene u prestoničkim restoranima, kako bi im na licu mestu predstavila svoje začine. Chef kompanije, Manfred Klein pripremao je jela, a mi degustirali. 

Na meniju su bili “modern style” pljeskavica, salata od krompira sa morskim plodovima, supa od ribe sa šafranom i kozicama, dimljeni losos sa medom i krastavcem...Izveštaj sa ove degustacije, kao i mini priču sa Manfredom Kleinom čitajte u sledećem broju CafeBar networka! 

Share

Najnovije vesti


Decenija obeležena ulaganjima, izvozom i društveno-odgovornim projektima

U pivaru u Čelarevo do sada je uloženo oko 220 miliona evra, a ove godine Crasberg obeležava 125 godina postojanja.



Beogradski krempita maraton

Prvi humanitarni Beogradski krempita maraton održaće se na dan održavanja tradicionalnog Beogradskog maratona, u subotu 22. aprila.



Dizajniraj kafić!

U želji da afirmiše mlade i talentovane umetnike kompanija Coca-Cola Srbija otvorila je konkurs pod nazivom Dizajnspiracija.



Slovaci proizveli bezbojnu kafu

Bezbojna kafa ima isto dejstvo kao obična espreso kafa.



Hotel Fontana iz Vrnjačke Banje ima novog vlasnika

Energotehnika Južna Bačka kupila je na javnom nadmetanju hotel Fontana u Vrnjačkoj Banji po ceni nešto većoj od milion evra.