Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Gastronomski užitak za sva čula

 

U restoranu Iris u Beogradu kompanija Wiberg organizovala je mini radionicu za kuvare zaposlene u prestoničkim restoranima, kako bi im na licu mestu predstavila svoje začine. Chef kompanije, Manfred Klein pripremao je jela, a mi degustirali. 

Na meniju su bili “modern style” pljeskavica, salata od krompira sa morskim plodovima, supa od ribe sa šafranom i kozicama, dimljeni losos sa medom i krastavcem...Izveštaj sa ove degustacije, kao i mini priču sa Manfredom Kleinom čitajte u sledećem broju CafeBar networka! 

Share

Najnovije vesti


Kluni zaradio milijardu od tekile

Holivudska zvezda Džordž Kluni prodao je kompaniju za proizvodnju tekile Casamigos kojoj je bio suosnivač.



U McDonald’s preko Snapchata

Svi ljubitelji Snapchat aplikacije moći će da uz pomoć nje pronađu posao u McDonald’su. Čuveni lanac brze hrane će na ovaj način pokušati da dođe do 250.000 radnika.



Berlinski sladoledi od povrća

.Ovo i nije neka novina budući da Beograđani još od prošle godine uživaju u ukusima sladoleda Crna Ovca, od kajmaka, slaninice, sira...



Otvoren Langouste Cocktail Bar

Langouste Cocktail Bar, smešten na Kosančićevom vencu danas svečano otvora svoj bar za sve Beograđane i njihove goste.



Vinarija DOJA proslavila trofeje

Vinarija DOJA je okupila najbliže poslovne partnere i prijatelje u restoranu hotela Falkensteiner Beograd, kako bi promovisala i proslavila trofeje i medalje sa nedavno održanih međunarodnih takmičenja.