Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Gastronomski užitak za sva čula

 

U restoranu Iris u Beogradu kompanija Wiberg organizovala je mini radionicu za kuvare zaposlene u prestoničkim restoranima, kako bi im na licu mestu predstavila svoje začine. Chef kompanije, Manfred Klein pripremao je jela, a mi degustirali. 

Na meniju su bili “modern style” pljeskavica, salata od krompira sa morskim plodovima, supa od ribe sa šafranom i kozicama, dimljeni losos sa medom i krastavcem...Izveštaj sa ove degustacije, kao i mini priču sa Manfredom Kleinom čitajte u sledećem broju CafeBar networka! 

Share

Najnovije vesti


Održani dani pite

U Beloj Palanci za vikend je održana gastro-turistička manifestacija Dani banice.



"Dremka" u kafiću 8 dolara

Siesta&Go je novootvoreni bar u Madridu u kome gosti mogu da popiju piće i malo prilegnu.  



Heinekenov krug u Monci

Kompanija Heineken i menadžment Formule 1 nedavno su postigli sporazum o partnerstvu brenda Heineken na globalnom nivou



Uspeh kuvara i pekara Vojske Srbije

Na Međunarodnim vojnim igrama u Rusiji, u kategoriji proizvodnja hleba po ruskoj recepturi, kuvari i pekari Vojske srbije osvojili su treće mesto.



Pivom protiv nostalgije

Tito je svetlo pivo, a Jovanka gorko pšenično.