Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Vina Feravino na srpskom tržištu

 

U vinoteci Wine&Pleasure u Beogradu, vinarija Feravino iz Hrvatske predstavila je svoja vina. Prvoj degustaciji prisustvovali su distributeri, drugoj novinari, a trećoj vinski znalci i ljubitelji vina. Mi smo bili na drugoj i probali različita vina, od kojih je penušavi Virtuo na nas ostavio najbolji utisak. Oduševio nas je sam kraj degustacije kada su ispred nas postavljeni Miraz Širaz i Miraz Merlo. Inače, Feravino je najveća mala vinarija u Hrvatskoj sa proizvodnjom od 1.000.000 litara. Osnovna linija nosi naziv Dika, a premijum Miraz. 

Share

Najnovije vesti


Decenija obeležena ulaganjima, izvozom i društveno-odgovornim projektima

U pivaru u Čelarevo do sada je uloženo oko 220 miliona evra, a ove godine Crasberg obeležava 125 godina postojanja.Beogradski krempita maraton

Prvi humanitarni Beogradski krempita maraton održaće se na dan održavanja tradicionalnog Beogradskog maratona, u subotu 22. aprila.Dizajniraj kafić!

U želji da afirmiše mlade i talentovane umetnike kompanija Coca-Cola Srbija otvorila je konkurs pod nazivom Dizajnspiracija.Slovaci proizveli bezbojnu kafu

Bezbojna kafa ima isto dejstvo kao obična espreso kafa.Hotel Fontana iz Vrnjačke Banje ima novog vlasnika

Energotehnika Južna Bačka kupila je na javnom nadmetanju hotel Fontana u Vrnjačkoj Banji po ceni nešto većoj od milion evra.