Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Vina Feravino na srpskom tržištu

 

U vinoteci Wine&Pleasure u Beogradu, vinarija Feravino iz Hrvatske predstavila je svoja vina. Prvoj degustaciji prisustvovali su distributeri, drugoj novinari, a trećoj vinski znalci i ljubitelji vina. Mi smo bili na drugoj i probali različita vina, od kojih je penušavi Virtuo na nas ostavio najbolji utisak. Oduševio nas je sam kraj degustacije kada su ispred nas postavljeni Miraz Širaz i Miraz Merlo. Inače, Feravino je najveća mala vinarija u Hrvatskoj sa proizvodnjom od 1.000.000 litara. Osnovna linija nosi naziv Dika, a premijum Miraz. 

Share

Najnovije vesti


HOMA: Topli obrok za sve zaposlene!

Posvećeni vlasnici Vlastimir Puhalo i Filip Ćirić svakog dana čine sve što je potrebno da u svakom trenutku budu ispunjeni svi aspekti za dobro i uspešno ugostiteljstvo. Ugostitelj prodaje biznis za 12.500 evra

U tu cenu, kako sam kaže, ulazi sve od opreme potrebno za funkcionisanje jednog objekta te vrste.Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate! Prvi ovogodišnji SAM Wine Club

U dobroj atmosferi, nazdravilo se poslovnim uspesima i rezultatima GI Group-e.