Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Amstel vodi u Švedsku

Amstel drugu godinu zaredom pruža jedinstveno iskustvo za sve ljubitelje piva i fudbala. Kao sponzor Lige Evrope, Amstel pokreće akciju pod nazivom Naša igra za finale u okviru koje najbolje učesnike vodi u Švedsku, na finale zakazano za 24. maj 2017. godine.

Uslov za učešće je kupovina Amstel pakovanja koje sadrži tri limenke piva, kao i specijalno dizajniranu čašu, povodom predstojeće finalne faze Lige Evrope za sezonu 2016/2017. Pivo se može kupiti u bilo kojoj prodavnici trgovinskih lanaca Idea, Roda i Mercator širom Srbije. Na dnu pakovanja nalazi se kod koji je potrebno uneti prilikom registracije na sajtu www.amstelfinale.rs

Nakon registrovanja učesnici bi trebalo da pokažu svoje umeće u šutiranju penala u igrici, odnosno da postignu što više golova u toku 90 sekundi. Svake nedelje tokom trajanja aktivacije po jedan učesnik sa najvećim brojem postignutih golova osvojiće kartu za veliko finale, dok će ostalih 20 najbolje plasiranih osvojiti specijalno dizajnirane Amstel dresove. Ukupno će biti izabrano petoro dobitnika putovanja u Švedsku i biće podeljeno 100 dresova za najvatrenije Amstel navijače.

 

Share