Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Restoran Tabor: Negujemo kult stare beogradske kafane!

Već više od tri decenije restoran Tabor uspešno posluje. Za dobar provod, odličnu uslugu i uvek isti kvalitet hrane, do pre osam godina bio je zadužen iskusni ugostitelj Jovan Mrđenović. Jovan se, kako sam kaže, umorio od posla i posao prepustio sinu Dušanu Mrđenoviću, takođe iskusnom ugostitelju i vlasniku restorana ID.  

Mi smo bili u Taboru, razgovarali sa Dušanom i uručili mu priznanje za Top 12 beogradskih restorana. 

- Drago mi je i da posle 33 godine od otvaranja, gosti i dalje dolaze u Tabor, istim ako ne i većim intenzitetom nego ranije. Takođe, drago mi je što gosti prepoznaju Tabor kao restoran koji oduvek neguje kult prave beogradske kafane – kaže Dušan Mrđenović. 

Share

Najnovije vesti


Srbin među 10 najboljih na svetu

Aleksandar Josipović,direktor marketinga White Label Grupe u Dubaiju ostvario je još jedan veliki uspeh na međunarodnoj sceni zajedno sa Cavalli Club Restaurant & Lounge-om u Dubaiju.



Dan za limuNADU!

Svratište za decu i Centar za integraciju mladih 14. jula 2018. organizuju akciju pod nazivom Dan za limuNADU.



Novi predsednik Udruženja pivara Srbije

Vladimir Vava, generalni direktor Carlsberg Srbija je od 25. juna ove godine preuzeo funkciju predsednika Udruženja pivara Srbije sa mandatom od dve godine.



Tri razloga zbog kojih morate mudro odabrati ozvučenje za vaš lokal

Zato je važno da se ugostitelji, koji žele uspešan restoran pun zadovoljnih gostiju, zapitaju koliko pažnje zaista pridaju muzici.



Bubble Jam početkom jula

Festival penušavih vina “Bubble Jam” održava se ove godine po četvrti put. Ovaj događaj zakazan je za 7. jul 2018. u Hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, tačnije na platou ispred hotela.