Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Restoran Tabor: Negujemo kult stare beogradske kafane!

Već više od tri decenije restoran Tabor uspešno posluje. Za dobar provod, odličnu uslugu i uvek isti kvalitet hrane, do pre osam godina bio je zadužen iskusni ugostitelj Jovan Mrđenović. Jovan se, kako sam kaže, umorio od posla i posao prepustio sinu Dušanu Mrđenoviću, takođe iskusnom ugostitelju i vlasniku restorana ID.  

Mi smo bili u Taboru, razgovarali sa Dušanom i uručili mu priznanje za Top 12 beogradskih restorana. 

- Drago mi je i da posle 33 godine od otvaranja, gosti i dalje dolaze u Tabor, istim ako ne i većim intenzitetom nego ranije. Takođe, drago mi je što gosti prepoznaju Tabor kao restoran koji oduvek neguje kult prave beogradske kafane – kaže Dušan Mrđenović. 

Share

Najnovije vesti


Još jedan chef bez dlake na jeziku

Kada dobijem jelo na tanjiru sa “tufnama” od 4 sosa, pitam se da li to znači da treba viljuškom da dodirnem sva četiri sosa u isto vreme ili možda prstom da “zahvatim”, pa da poližem? Otvoren Urban Royalty Apartment

Dostupan za rezervacije preko Airbnb-a i Bookinga. Kakvi ste na mreži?

Ulaganje u on-line nastup je siguran način da ostvarite veći profit!Regionalna konferencija o turizmu

Budući da je turizam u zemljama regiona važan privredni činilac i faktor povezivanja, cilj ove konferencije je da okupi privatne kompanije i preduzetnike koji će se kroz panele, radionice i dvodnevno druženje upoznati sa savremenim trendovima u...Kao kod mame

Domaća jela, pice pripremljene u peći na drva, posuđe “kao kod mame”, sladoled pripremljen na tradicionalan način i sorbe govore koliko Mama voli svoje goste.