Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Restoran Tabor: Negujemo kult stare beogradske kafane!

Već više od tri decenije restoran Tabor uspešno posluje. Za dobar provod, odličnu uslugu i uvek isti kvalitet hrane, do pre osam godina bio je zadužen iskusni ugostitelj Jovan Mrđenović. Jovan se, kako sam kaže, umorio od posla i posao prepustio sinu Dušanu Mrđenoviću, takođe iskusnom ugostitelju i vlasniku restorana ID.  

Mi smo bili u Taboru, razgovarali sa Dušanom i uručili mu priznanje za Top 12 beogradskih restorana. 

- Drago mi je i da posle 33 godine od otvaranja, gosti i dalje dolaze u Tabor, istim ako ne i većim intenzitetom nego ranije. Takođe, drago mi je što gosti prepoznaju Tabor kao restoran koji oduvek neguje kult prave beogradske kafane – kaže Dušan Mrđenović. 

Share

Najnovije vesti


Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.



Kušali smo vina iz Hrvatske...

Ovog vikenda je Hrvatska gospodorska komora (HGK) u konobi Tata Mata u Beogradu predstavila svoja vina.



Nekoliko lekcija o zdravoj ishrani

Život je suviše kratak da bi se preskakala dobra klopa, dobro vino i dobar provod, zar ne?



Svetski dan sajmova

očetkom juna je Beogradski sajam, nosilac sajamske industrije u ovom delu Evrope, obeležio Svetski dan sajamske industrije (Global Exhibition Day).



8 tamburaša od bronze dočekuju goste u vinariji Zvonko Bogdan

Godine 2014, Zvonko Bogdan poželeo je da jedno njegovo vino posveti ljudima koji su kako kaže „ceo život proveli na bini, pola metra iza njega.”