Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Franš: Mišljenje gostiju najvažnije!

Restoran Franš se već treću godinu zaredom našao na listi Top 12 beogradskih restorana u okviru tradicionalne akcije CafeBar network recommends. Posetili smo vlasnika Franša, Nikolu Dimitrijevića koji nas je zajedno sa kćerkom, PR menadžerkom Franša Deanom dočekao i zahvalio se na priznanju koje je dobio restoran Franš.

- Drago mi je što je ove godine na listi Tabor, koji tu i zaslužuje da bude, a pomalo mi je drago i što smo mi tu  - sa osmehom kaže Nikola i dodaje da mu je žao što se u ovom dobrom društvu nisu našli restorani Madera, Toro Latin Gastro bar i Mala Fabrika ukusa. 

I Deani Dimitrijević je drago što je Franš već tri godine zaredom nosilac ove laskave titule. 

 - Mišljenje gostiju nam je najvažnije. Zato nam je drago što smo i u 2017. njihov izbor. 

Share

Najnovije vesti


Danuška Kumara

Danuška Kumara

Glavni kuvar hotela Hyatt Regency Beograd 



Iris New Balkan Cuisine

Iris New Balkan Cuisine, fine dining restoran, Beogradu je pre nešto više od dve godine, kada je otvoren, doneo novi koncept ugostiteljstva. Malo ko je verovao u njegov opstanak, ali zahvaljujući ogromnom entuzijazmu zaposlenih i ljubavi prema...



Tajna uspeha je u radu, posvećenosti i viziji

Mihailo Janković

direktor kompanije Nectar, govori za CaféBar network povodom obeležavanja jubileja, 20 godina uspešnog poslovanja kompanije Nectar



Coca-Cola inspirisala sve da budu Deda Mraz i usreće decu iz SOS sela Srbije

Ove Nove godine 170 dece iz SOS dečijih sela u Kraljevu i Sremskoj Kamenici iskusiće radost praznika i provesti nezaboravno zimovanje zahvaljujući građanima Srbije i kompaniji Coca-Cola. 



Godina u znaku Mujen Lux-a

Apart hotel MujEn Lux sa Kopaonika dobitnik je prestižne nagrade ZLATNA AMFORA za najuspešniji planinski kompleks u planinskim centrima Srbije koji tradicionalno dodeljuje revija YU Travel.