Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Hotel Nihiwatu najbolji na svetu

 

Hotel Nihiwatu proglašen je najboljim hotelom na svetu. Još 2012. godine na indonezijskom ostrvu Sumba, Kris Berč je kupio hotel na plaži. Na njegovu adaptaciju potrošio je 30 miliona dolara i 2015. otvorio luksuzno odmaralište sa 5 zvezdica. Godinu ipo kasnije, američki magazin Travel&Leisure proglasio je Nihiwatu najboljim hotelom na svetu. Ovaj hotel ima 27 privatnih vila s bazenima, glavnu kuću i četiri dodatne vile. Cene noćenja su od 750 do 14.000 dolara. 

Share

Najnovije vesti


Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.Sremački domaći specijaliteti

Senica se nalazi u krugu vinarije Mačkov podrum. Domaćinska, opuštena atmosfera i karirani stolnjaci su lajt-motiv ovog objektaMiamiam ima novi meni

Restoran Miamiam je jedno malo porodično mestoGde izaći u Velikoj Plani?

Od sada je i duplo popularniji jer je na radost svojih stalnih gostiju, proširio ponudu piva.Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.