Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Uskoro dolazimo i kod vas!

Kao što već znate, akcija CafeBar network recommends 2017. uspešno je završena! Posle godinu dana istraživanja, anketiranja više od 2.000 ljudi i obilazaka, slobodno možemo reći, skoro svih restorana u Beogradu, objavili smo listu Top 12 beogradskih restorana! Ovogodišnji dobitnici priznanja i restorani koji će na svojim vratima poneti oznaku CafeBar network recommends su: Bizu, CaffeCaffe&fish, Druga, Durmitor, Franš, Homa, Lorenzo&Kakalamba, Marinada, Prime, Tabor, The Square i Tricolore. 

Obišli smo juče neke od dobitnika priznanja i uručili im plakete. Prenosimo vam njihove utiske i komentare. 

 

 

Rajko Dobrosavljević, vlasnik restorana Marinada

- Budući da je CafeBar network časopis koji ozbiljno prati i izveštava o ugostiteljstvu u našoj zemlji, drago mi je što se Marinada ove godine nalazi na listi Top 12 beogradskih restorana. Moj život je ugostiteljstvo. Volim svoj posao, a ako ima ljubavi ništa nije teško!

 

Sanja Đorđević, vlasnica restorana Lorenzo&Kakalamba 

- Stigla nam je treća sreća! Drago mi je što smo i ove godine na listi Top 12 beogradskih restorana mog najdražeg časopisa. 

 

Miloš Lukić, Food and beverage manager, Square Nine

-Drago mi je što se ovim povodom družimo već treću godinu zaredom. I nadam se da se vidimo i sledeće godine! 

Branko Kisić, šef kuhinje restorana The Square, Square Nine 

-Raduje me što uopšte postoji časopis koji obilazi restorane, ocenjuje uslugu, ambijent... Drago mi je što se Square Nine u kontinuitetu nalazi na listi Top 12 beogradskih restorana.  

 

 

 

 

Uskoro se vidimo i kod vas u restoranu! 

 

Share