Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Pometnja na društvenim mrežama zbog otkaza u restoranu

Vlasnik američkog lanca restorana Cracker Barrel otpustio je ženu koja je za njega radila 11 godina. Povodom otpuštanja verne radnice, na društvenoj mreži Facebook, oglasio se njen muž Bred.  On je jednostavno upitao: Zašto ste otpustili moju ženu? Međutim, nije dobio odgovor. Bredova žena otpuštena je na dan njegovog rođendana.

Zbog otpuštanja Bredove žene, Cracker Barrel dobio je puno pažnje na društvenim mrežama, a sudeći po komentarima, dobio je Boga mi, i bar jednog gosta manje. Pogledajte urnebesne komentare revoltiranih gostiju ili pratite hashtag #JusticeForBradsWife. 

Share

Najnovije vesti


Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.Sremački domaći specijaliteti

Senica se nalazi u krugu vinarije Mačkov podrum. Domaćinska, opuštena atmosfera i karirani stolnjaci su lajt-motiv ovog objektaMiamiam ima novi meni

Restoran Miamiam je jedno malo porodično mestoGde izaći u Velikoj Plani?

Od sada je i duplo popularniji jer je na radost svojih stalnih gostiju, proširio ponudu piva.Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.