Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  A za vikend, festival hleba!

 

U atrijumu TC Delta City, ovog vikenda, 25. i 26. marta, održaće se manifestacija pod nazivom Bake Up. U okviru nje biće predstavljeno kako pekarstvo postaje umetnost, a predstaviće se i proizvođači hleba, peciva i kolača. U toku manifestacije najbolji pekari Srbije i pobednici Pekarijade predstaviće posetiocima svoje umeće i organizovaće zanimljive performanse  kroz demonstraciju i savete u vezi sa pripremom finog hleba, peciva, izborom pravog kvasca i pripremom savršenog testa. Posebna atrakcija biće pravljenje kalemegdanskog Pobednika od testa. Pobednika će uživo pred publikom praviti članovi žirija Pekarijade, a program će voditi  Inspektor Blaža.

Share

Najnovije vesti


Ugostitelj prodaje biznis za 12.500 evra

U tu cenu, kako sam kaže, ulazi sve od opreme potrebno za funkcionisanje jednog objekta te vrste.Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate! Prvi ovogodišnji SAM Wine Club

U dobroj atmosferi, nazdravilo se poslovnim uspesima i rezultatima GI Group-e.Jump INN slavi 4. rođendan!

Od otvaranja do danas ugostio je više od 65 hiljada gostiju iz svih delova sveta.