Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Apatinska pivara prikupila 750.000 čepova

 

Apatinska pivara donirala je 750.000 metalnih zatvarača za pivo, u okviru aktivne podrške Udruženju Čep za hendikep. Čepovi su prikupljeni kroz angažovanje zaposlenih u pivari. Prikupljeni zatvarači uručeni su predsedniku Udruženja Zoranu Martinovu, a celokupni prihod od prodaje sakupljenih čepova koristiće se za nabavku ortopedskih pomagala osobama sa invaliditetom. 

-Zajedno sa našim partnerima trudimo se da olakšamo svakodnevnicu osobama sa invaliditetom širom Srbije i svaka donacija predstavlja jednu novu pobedu. Zahvalni smo Apatinskoj pivari i svim ostalim partnerima koji nam pružaju podršku - izjavio je Zoran Martinov, predsednik Udruženja Čep za hendikep.

 

Podsećanja radi, Apatinska pivara podržava akciju Čep za hendikep od samog početka kroz brojne aktivnosti u kojima učestvuju zaposleni prikupljajući čepove u kancelarijama. 

Share

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...