Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Dani Pirota u Nišu

 

U okviru manifestacije Dani Pirota u Nišu, predstavljeni su proizvodi po kojima je Pirot nadaleko čuven. Najveće interesovanje bilo je za peglanu kobasicu i kačkavalj, mada ništa manje ni za vino i dimljeno meso, naročito u trenutku degustacije. Na ostalim štandovima prodavalo se sušeno voće, sveže kobasice, med i proizvodi od meda. 

Manifestacija Dani Pirota u Nišu održava se već treću godinu zaredom u Domu Vojske, a piroćanci je često nazivaju i Mini sajam peglane kobasice. 

Share

Najnovije vesti


U Zagrebu se otvara InterContinental

Mišković je već počeo da razgleda potencijalne lokacije za otvaranje hotela.Apatinska pivara prikupila 750.000 čepova

Prikupljeni zatvarači uručeni su predsedniku Udruženja Zoranu Martinovu, a celokupni prihod od prodaje sakupljenih čepova koristiće se za nabavku ortopedskih pomagala osobama sa invaliditetom.Stih vredniji od novca

Danas se u gradovima širom Srbije obeležava Svetski dan poezije.Srebro za Chardonnay Special Selection

Na najvećem 24. Međunarodnom takmičenju vina Chardonnay du Monde održanom u Francuskoj, Chardonnay Special Selection vino vinarije Tikveš berba 2016. osvojilo je srebrnu medalju.Danas je dan za Ukuse Francuske

U Beogradu, u ukusima francuske gastronomije gosti će moći da uživaju u restoranima: Casa Nova, Enso, Franš, Homa, Kalemegdanska terasa, Klub književnika, Madera, Na ćošku, Oxalis, Žabar, Voulez-vous, The Square i na splavu Play.