Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Nagrađeni najbolji ugostitelji iz Vojvodine

 

Privredna komora Vojvodine dodelila je priznanja za unapređenje i podsticanje kvaliteta usluga u ugostiteljskoj i turističkoj delatnosti pod nazivom Kapije uspeha. Nagrade su dobili etno hotel Vrdnička kula, hotel Premier prezident, vinarija Deurić, salaš Đorđević, restoran CFK, etno kuća Tošina kuća, salaš Tatić, Art kafe, podrum vina Selekta i vinarija Vinik. 

-Dodeljena priznanja su podrška najboljima, a podsticaj svima – rekao je predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević. 

Inače, Kapije uspeha dodeljuju se već 25 godina najboljima u kategorisanim objektima smeštaja i restoranima koji na najbolji način predstavljaju multietničku zajednicu Vojvodine. 

Share

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...