Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Otvoren novi koncept - Lorca Design House

U jednom od najstarijih delova Beograda, Kosančićevom vencu sinoć je otvoren novi koncept -Lorca Design House. Na svečanom otvaranju, osnivač Lorca Design House koncepta Elena Karaman Karić ugostila je svoju porodicu i brojne prijatelje, a iznenađenje večeri bila je holivudska zvezda Džejmi Foks.  

Lorca Design House je koncept koji na najslikovitiji način dočarava frazu „iz prirode za nas“. U restauriranoj kući danas se nalazi novi koncept koji čini Lorca design showroom, u kom se prodaje nameštaj vrhunske izrade i visoke energetske vrednosti i Lorca organska prodavnica, koja nudi različite proizvode direktno sa farme lokalnih proizvođača i kozmetiku organskog porekla sa svih meridijana. Posebno mesto u samom konceptu zauzima Mandala, restoran organske hrane na biljnoj bazi. Za obuku kuvara i kreiranje koncepta jelovnika za restoran bio je zadužen je Čad Sarno, koji je jedan od najpoznatijih svetskih kuvara hrane na biljnoj bazi. 

-Počastvovan sam što sam mesecima unazad vredno radio sa mojim dragim prijateljima Elenom i Jugoslavom Karićem na stvaranju restorana Mandala. Ovde ćete naći pažljivo odabran izbor srpskih tradicionalnih jela sa zdravim tvistom, uz mnoga internacionalna jela napravljena pretežno od namirnica biljnog porekla koja u restoran stižu direktno sa lokanih farmi - rekao je Sarno, inače uspešan kuvar i autor bestseler knjige o kulinarstvu Crazy, Sexy Kitchen.

 

Share