Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Razigravanje pred Beogradski festival igre

Beogradski festival igre i Cafe Bar network, medijski partner festivala, pozivaju vas na maraton igre u subotu, 4. marta, na Dorćol Platzu. Za dobar provod pobrinuće se pevačica benda Lollobrigida, Ida Prester i glumac Vlada Aleksić, a DJ podrška biće Miss Millie. Učesnici će se takmičiti u freestyle igri, u periodu od 20-23h, za koje nije potrebno prethodno poznavanje različitih stilova plesa.

Da podsetimo, Beogrdski festival igre održava se ove godine od 24. marta do 11. aprila, pod sloganom Velika igra i predstaviće ukupno 15 kompanija iz 9 zemalja, sa preko 30 koreografskih postavki u Beogradu i Novom Sadu.

 

Share

Najnovije vesti


Sremački domaći specijaliteti

Senica se nalazi u krugu vinarije Mačkov podrum. Domaćinska, opuštena atmosfera i karirani stolnjaci su lajt-motiv ovog objektaMiamiam ima novi meni

Restoran Miamiam je jedno malo porodično mestoGde izaći u Velikoj Plani?

Od sada je i duplo popularniji jer je na radost svojih stalnih gostiju, proširio ponudu piva.Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.Kušali smo vina iz Hrvatske...

Ovog vikenda je Hrvatska gospodorska komora (HGK) u konobi Tata Mata u Beogradu predstavila svoja vina.